A magyar kormány szerint a teljes civil szférának szüksége van a Norvég Alap forrásaira – közölte a Miniszterelnökség csütörtökön. Hangsúlyozták, a kabinet minden „értelmes kompromisszumra” kész annak érdekében, hogy ezek a pénzek el is jussanak „az arra érdemeseknek”, de kategorikusan elzárkózik attól, hogy az eddigi alapkezelőket a továbbiakban elfogadja partnerként.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A saját anomáliái mellett simán elsétál. Véletlenülsem akarja megoldani. Anomáliának nevezni azt hogy a norvég alappénzeit is le akarják nyúlni enyhén szolva is pofátlanság. Milyen demokrácia az ahol az ellenzékinek tartott civil szervezetek nem juthatnak forráshoz. Milyen demokrácia az hogy egy civil szervezetről ami ugye független - a kormány mondja ki hogy melyik oldalhoz tartozik. Milyen demokrácia az, ahol a CÖF-be tömik a pénzt másnak pedig nem adnak. Milyen demokrácia az ahol csak azok a művészek kapnak támogatást akik kiszolgálják a kormány terveit-szabadságtéri szobor, Tisza szobor, Horthy emléktábla és szobor, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.