Egy rendkívül korrupt ország fociőrült vezetője úgy döntött, alapít egy országos futballakadémia-hálózatot és épít egy focistadiont a falujában. Az 50 éves politikust még azt sem zavarta, hogy a stadiont befogadó falu teljes lakossága sem elég a nézőtér megtöltéséhez, a saját tulajdonában lévő focicsapatnak mindenképp kellett egy hely, ahol edzhetnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: dzurinda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Attól tartok,hogy néhány éven belül,a mi gazdaságunk is itt tart.És mire gólkirály lesz Vitya a Halleluja FC-ben,már a fiának is saját csapata lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@bakegya: (08:21) "...éppen most utasítottam el egy kurva nagy születésnapi bulit..." - Velem szemben is tartottak ötszázmilliomosék péntek éjjel egy nagy bulit. Éjfél után csak erősítettek a zenén, úgy 3-ig. Ezek nem politikaiak, hanem CHF-hiteltukmálók voltak 2004-2008 között, autósnepperek, festéknagykereskedők, stb. Tudom, már a Kúria várható döntését ünnepelték, szabályos volt a devizahitel, de csak öt évre visszamenőleg lehet szankcionálni, stb. Többet kerestek a bankoktól, mint amit valaha is használtautó eladásból nyertek volna. :(
kata53
@darwin: Talán lesz még néhány igazi magyar ember, aki nem hagyja!
evacica
Na legalább nem vagyunk egyedül! Persze a társaság nem valami előkelő, de hát ez van. Hasonlatosság különben félelmetes.
Dr plágium
viki is megtanult plagizálni...monnyon le!
Hellcat
Még egy diktátori párhuzam a cigánypávával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.