Egy rendkívül korrupt ország fociőrült vezetője úgy döntött, alapít egy országos futballakadémia-hálózatot és épít egy focistadiont a falujában. Az 50 éves politikust még azt sem zavarta, hogy a stadiont befogadó falu teljes lakossága sem elég a nézőtér megtöltéséhez, a saját tulajdonában lévő focicsapatnak mindenképp kellett egy hely, ahol edzhetnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: dzurinda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Attól tartok,hogy néhány éven belül,a mi gazdaságunk is itt tart.És mire gólkirály lesz Vitya a Halleluja FC-ben,már a fiának is saját csapata lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Nem olvastam el a cikket, csak ezt az öt sort itt fent, de kitalálom: Ceaușescu? :-)
dzurinda
@A Tündik bündije: Olvasd el a cikket, meglepő lesz.
miazavalami
@A Tündik bündije: Úgy kell mondani hogy csócseszkú...:-)
miazavalami
Ez a mi délceg Viktátorunkra is jellemző. Kicsi a világ.
bakegya
Ez nem lehet más,csakkk a példakép!-a hülyeség ragályos.
darwin
Attól tartok,hogy néhány éven belül,a mi gazdaságunk is itt tart.És mire gólkirály lesz Vitya a Halleluja FC-ben,már a fiának is saját csapata lesz.
verőce21
@darwin: (00:14) Ha nem, akkor pedig saját stadionja! :)
bakegya
@verőce21: saját zárka,mindannak aki bort iszik és vizet prédikál,de csendben csakk halkan mégt bűnszervezetben elkövetett emberiség elleni bűnökre is képes,pusztán a hiúsága és a dilije fedezetére.PÉNZ A KÖBÖN-EZ ORBÁN VICCTOR-ÉS BŰNTÁRSAI.
Tök hülyeség volt az ellenzékiek bármelyikétől is,hogy azt a sok fogyatékosságát nem használták fel ellene.(ellenük)!Ettől kezdve várhatjuk mikor juttat ez a rablóbanda Ukrajna sorsára minket is,aztán egyszerre is kevés lesz a labdakergetőző szuperfaxok serege!!!
a ZSENI----QLITÁSÁRÓL MEG ANNYIT,HOGY MINT A FENTI PÉLDA IS MUTATJA
CSAKKK MÁSOL-MÁSOLJA AZT AMI NEKI A LEGKÉNYELMESEBB-az ilyen csaakkk egy HERE.ddd-éppen most utasítottam el egy kurva nagy születésnapi bulit-éppen egy ilyen katonája ünnepli saját magát minden éve mióta hatalmon vannak!100-150között a meghívottak-egészseggükre!:)
coyote3
Én tudtam, hogy ez csak Pierre Nkurunziza-ról szólhat...:)))))))))))))))))
tivoli
@coyote3: ma, 08:38
Csakis, kizárásos alapon.
Már abból rájöttem, hogy nem a mi főnökünkről lehet szó, mert ő 51 éves...:)))))
nyanya001
Nem kell bemutatni !
Megismertük, ismerjük !
Sajnos !
csip-csop
ha tudjàk, hogy a "vilàg egyik legkorrutabb" akor mièrt nem csinàl senki se semmit? most eljott az alkalom, , hogy ellehetne zavarni, mert a szavazàssal nemlehetett elzavarni, mert ott is korrupcio volt. (ès nem kevès)
coyote3
@tivoli: Na meg ő nem is épített közpénzből stadiont a háza mellé ...:))))))))))))))))))))))
tivoli
@coyote3: Nem is közpénzből, hanem adományokból. Mármint adó-mányokból. :-)))
Amúgy minden hasonlatosság csak a véletlen műve. :-))))
verőce21
"Megtámogathatnánk őket egy Békemenettel hogy tudják, jó az irány..."
verőce21
@bakegya: (08:21) "...éppen most utasítottam el egy kurva nagy születésnapi bulit..." - Velem szemben is tartottak ötszázmilliomosék péntek éjjel egy nagy bulit. Éjfél után csak erősítettek a zenén, úgy 3-ig. Ezek nem politikaiak, hanem CHF-hiteltukmálók voltak 2004-2008 között, autósnepperek, festéknagykereskedők, stb. Tudom, már a Kúria várható döntését ünnepelték, szabályos volt a devizahitel, de csak öt évre visszamenőleg lehet szankcionálni, stb. Többet kerestek a bankoktól, mint amit valaha is használtautó eladásból nyertek volna. :(
kata53
@darwin: Talán lesz még néhány igazi magyar ember, aki nem hagyja!
evacica
Na legalább nem vagyunk egyedül! Persze a társaság nem valami előkelő, de hát ez van. Hasonlatosság különben félelmetes.
Dr plágium
viki is megtanult plagizálni...monnyon le!
Hellcat
Még egy diktátori párhuzam a cigánypávával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.