Facebookon tett közzé a fideszes EP-képviselő barátságosnak nem éppen mondható nyilatkozatot a Belügyminisztérium új államtitkára, Tasnádi László ügyében – írja a Nol.hu.

Miután a CÖF kifogásolta Tasnádi László személyét és korábbi foglalkozását, most Deutsch Tamás nyilvánult meg. Azt írta: "A velejéig romlott, rohadt, büdös kommunista rendszer – többek között – a III/II-es osztály miatt volt egy velejéig romlott, rohadt, büdös diktatúra."

Az államtitkár a távozását követelő ellenzéki hangokra még korábban úgy reagált, "nincs miért" lemondania. Védelmébe vette őt a Fidesz a kommunikációs igazgatója, Kocsis Máté is, mondván: Tasnádi szakmai és nem politikai munkát végez – tette hozzá a lap.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Szopós vicctor 16. án még úgy ünnepeltette magát hogy, aszongya hogy: "25 évembe telt mire legyőztük a kommunistákat"
Aztán azzal a lendülettel kinevez egy III/II es kommunistát rendészeti államtitkárnak.

Bravó szopós vicctor, ez ám az igazi pávatánc.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Dr. Felipe: Ez a Tasnádi,nem rokona a másik Tasnádinak,akitől Pintér annyira fosik,hogy még ö a főrendőr börtönben marad?
világlátó
A múlt rendszer minősítése sok millió magyar állampolgár lehetősége és joga. Azoké, akik bele születtek, jártak iskolába és szereztek szakmát, oklevelet, végzettséget, felkészültséget, alapítottak családot, , neveltek gyerekeket, spóroltak, trabantra, és zsigulira, szakszervezeti üdülőbe jártak és vonattal eljutottak Leningrádba, Berlinbe, .Dolgoztak, éltek, háztájit műveltek, karácsony előtt disznót vágtak, kettőt eladtak, abból telt télikabátra és így tovább.Hogy volt Recsk és Kistarcsa meg Hortobágy? Igen, sajnos volt.Nagyon sokan sokáig nem tudtuk, csak a későbbi történelemfeltáráskor derült ki minden a magateljes valóságában. Hogy volt 56 és azt követően megtorlások? Igen volt.
Sokan kimentek külföldre mert itthon elfogyott a türelem, a perspektíva pedig nem volt nyitva mindenkinek? Igen,sokan kimentek, és sokan itthon maradtak a félreállítottak közül. Ők azok, akik sokat vesztettek. Nem tanúlhattak tovább, nem a felkészültségük, végzettségük, szerint kaptak állást. Érthető volt a " rendszerellenséges " magatartásuk. Nem volt semmi, ami miatt lelkesen és gondtalanul vonulhattak fel május 1.-én a disztribünök előtt. Gyermekeik számtalanszor hallhatták szüleiket szomorkodni és dühösen beszélgetni, csukott ajtó, ablak mögött. Igen, tudom, hallottam.
A politikus magatartás azonban nem változik. Aki nincs velünk, az ellenünk van. Semmi új nincs ebben. Lehet, sőt biztos, újra keletkeznek ketrecek, ahová azok juttatják saját magukat, akik most is, ahogy apáik akkor, szembe mennek a hatalommal, vagy csak egyik másik túl nagyra nőtt képviselőjével. Lehet - e kimaradni? Lehet, de miért?
Deutsch Tamás a fiatal demokrata sem maradt ki.Hogy most miért így nyilatkozik? Magam is kíváncsi lennék rá.Az eddigi élete maga az " édes élet ". Ugyan mit tudhat ő a " velejéig rohadt, büdös kommunista rendszerről? Elv- hit- kortársai jó része magas beosztásokban, kitüntetett MSZMP.funkcionárius volt.mindig voltak, vannak és lesznek, akik miatt ez a jelzős szerk. továbbra is fennmarad.
bencemacska
@világlátó: Ne feledd el, OV-nek nem a rendszerrel volt baja, hanem a rendszert megtestesítő vezetőkkel! Ezt nem én mondom, hanem ő nyilatkozta.

Ergo: Ha ha Kádár önként és dalolva átadja neki és bandájának a helyét, akkor kész a rendszerváltás!!!
világlátó
@bencemacska: No csak figyelj!
Érdekelt az újkor és annak is az 1920 -as évektől időszaka. Sűrű évek voltak ezek, Kun Bélától Szamuelyig, Prónaitól később Gömbösig, végül Szálasi Ferenc és majd a háború utáni helyzettel. Rákosi, Gerővel, Péter Gáborral és Kádárral. Kádár már nem tudta átadni, a bandája pedig jórészt ma is regnál. Ki itt, ki ott. Kádárnak volt elég tapasztalata az ő kora fiatalsága kapitalizmusáról, soha nem adta volna vissza az általa is irányított korszak eredményeit, örömeit és terheit az új kapitalistáknak. Látta ő mire megy a játék. Kora, megtört személyisége / Nagy Imre szelleme okán / már idő előtt végzett vele. Grósz sem akart hallani erről. Emlékezz a sportcsarnokbeli beszédére a fehér terrorról. Ő is elpatkolt. Németh Miklós volt az első , aki belátta, átlátta a következő lépéseket. Ugye nem gondolhatjuk komolyan hogy átadom egy korszak " kulcsait " csak úgy. Óriási lehetett a történelmi felelősség. A rendszerváltás addig teljesen ismeretlen tartalmi és formai kérdései máig nem rendezettek, hiába mondja és gondolja Orbán Viktor hogy a legutóbbi választások jelentik a rendszerváltás végét. Majd ha az ország népe végre megtalálja a helyét a saját országában, a szülőhelyén, ha majd képes lesz eltartania magát és a családját, ha majd nem a bosszúszomjas Deutsch Tamások piszkítanak bele az ország tányérjába, ha majd nem vándorol ki a tehetség és itthon nem a középszer garázdálkodik, ha majd a vidéki családok megélnek a családi birtokaikon és a megtermelt termékeiket a városok piacain kölcsönös megelégedésre tudják értékesíteni.
Sorolhatnám mikor lesz majd igazi rendszerváltás.Talán még egyet. A rendszerek változnak, mint látjuk, amióta ember él a földön, de a gonoszság, az irigység,a harácsolás és a kapzsiság no és az ostobaság az úristennek sem akar változni. A rendszereket mindig a lelkes, forradalmi ifjúság kezdi, majd ha már kipocakosodtak éppen olyan despoták lesznek mint azok, akiktől elragadták a hatalmat és vele a rendszert.
bencemacska
@világlátó: Értem - bár nálam a történelem nem favorit - az általad leírtakat, csak az ellentmondást szerettem volna kiemelni, ami a mai vezetők szavai és tettei között vannak. Az általam említett mondat értelmét keresem. (Lehet, hogy az is, aki mondta? Vagy már elfelejtette?)
nyanya001
Deutsch ehhez olyan kevés, mint a mackósajtba a brummogás !
Ha sokat brekeg majd nem kap jó zsíros megbízatást
aztán nézhet mint Rozi a moziba !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.