Az ezredfordulón csak magyar cégek közbeiktatásával lehetett Amway termékeket keletre juttatni, a cégalapításokban pedig magyar ügyvédek vettek részt. Egy akkori szereplő szerint nem károsodott a költségvetés.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Sesztákmiki fideSS offshore rablólovag, jelenleg "fejlesztési" miniszter. Hát itt tartunk. Nem csodálkoznék ha a fejlesztési minisztériumot leköltöztetnék Paksra. Ott helyben mégis csak könnyebb a milliárdokat eltüntetni.
postamester
Mert Magyarország jó irányban halad !!!

A magyar nép is ( Hegyeshalom felé )
coyote3
Rég olvastam ennyire vicces indoklást :))))))
Manhattan
Seszták miniszter szorgalmas ügyvéd volt: Két év alatt 700 céget alapított, mindössze néhány kisvárdai címre. A cégek döntő többsége adósságokat hagyott maga mögött (ezért érdemes ilyen cégeket alapítani).
Ő ipari méretben tette azt, amit Simicskáék a tucatnyi Kaya Ibrahim-os céggel műveltek.
A szorgos ügyvéd tisztes vagyonra tett szert (170 MFt és néhány lakás). A cégek hátrahagyott közterhe vélhetően ennél nagyobb.
Eddig négy ellenzéki párt szólította fel lemondásra.
A minisztérium közleménye szerint minden rendben: Seszták "tiszteletben tartja a jogszabályi és szakmaetikai elvárásokat".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.