A szociálpolitikában nincsenek generális, minden család krízisére egyformán érvényes megoldások, ezért „közel kell menni” a krízisben lévőkhöz és komplex segítséget kell nyújtani nekik – mondta Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára. Az államtitkár fontosnak és támogatandónak tartja a jelenlegi, túlnyomórészt „uniformizált” rendszerből „kifelé mutató”, rugalmas, kísérleti, az egyéni problémákra összetetten reagáló modelleket.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Szoc munkára felveszik a munka nélkül tengődő akár egyetemet végzetteket-minimálbér-aztán portást csinálnak belőle a szociális segítő szférához alkalmatlan vezető...az első, hogy a szállón született gyereket elszakítják az anyáktól-kisérletező kisegyházfik körmölik a pályázatokat,amiből se mosógépre,se hűtőre nem telik-de még villanykörtére se.
Kisérletezzetek csakkk az élő emberrel,aki a nyomora miatt kiszolgáltatott,fidess-ékek ezhez nagyon értenek..Harmadjára kerülnek kormányra és eddig még csakkk lejebbbbbb-és lejebbbb,miközbe a vezér és maffiózói egyre gazdagabbak-fociarénákba ölik a milliárdokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.