Jó családból származó tinik erőszakoskodtak egy hajléktalan nővel Miskolcon – tudta meg a Blikk. A lap szerint R.-né azt állítja, hogy a jól szituált szakközépiskolások megitták a kannás borát, begerjedtek, majd letépték a ruháit, és ők is kigombolkoztak. R.-né azonban nem adta könnyen magát.

Maga az aktus ugyan nem jött létre, bár sikerült négykézlábra kényszeríteni a nőt. Ekkor egyikük meg akarta erőszakolni, a másik fiatal pedig orális szexre kényszerítette volna.

"A kamaszkornak van egy jelmondata: mindent meg lehet tenni, amit nem vesznek észre" – mondta a Blikk által megkérdezett Bilkei Pál kriminálpszichológus. A Miskolci Rendőrkapitányság a két ­fiatalkorú ellen szexuális erőszak gyanúja miatt indított eljárást.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Szerintem ha nem roma gyerekek, mert nem azok, akkor apuci kifizeti és egy két korrupt ügyvéd kell ami minden sarkon van és a végén a hajléktalan lesz a bűnös. Pénz kérdése az egész nem? Az a bűnös akinek kevesebb a pénze.Nem???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pityuka
Nekem ez így nem tűnik életszerűnek. Fiatalok egy középkorú hajléktalan nővel szóbaállnak, megisszák a kannásborát. Ezek szerint a kannástól gerjedtek be? Majd meg akarták erőszakolni, ezért a nő négykézláb állt nekik. Eddig úgy tudtam, hogy az áldozat foggal, körömmel, rugkapálással, sikoltozással áll ellen, de semmi szín alatt nem marad négykézláb. De az aktus elmaradt. Vajon miért?
Szerintem a nő azt mondta, ha megdugtok kaptok még egy üveg kannást. Ettől a gyerekek kijózanodtak és elmenekültek. Na ez életszerű.
Csizmás Kond
@mate03: ..ezt most úgy kell érteni hogy te nem vagy keresztény és műveltebbnek képzeled magad ?
varirmag
@ila51: "A romák amúgy sem isznak kannás bort "

Ja, ők fagyállóval szeretik :(((

Fene a gusztusukat ! Kannás bor,ápolatlan,idős hajléktalan nő... ez már sok a " jóból "
ila51
@varirmag: ...ezek most nem romák voltak ...
mate03
@Csizmás Kond: Értsd úgy ahogy neked jólesik!De képzelegni nem szoktam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.