A végső elkeseredés vezethette azt a férfit, aki végzett magával a makói temetőben.

A Blikk információi szerint K. János azért dobta el magától az életét, mert kilátástalannak látta a jövőt a rá és családjára nehezedő devizahitel miatt. Néhány nappal ezelőtt a temető mellett sportoló fiatalok figyeltek fel a kötélen himbálózó testre.

"Olyan nehéz helyzetbe került, hogy lopni próbált, csak hogy törleszteni tudja a részleteket" – mondta el a férfi egyik közeli barátja.

Úgy tudni, hogy K. Jánosnak sokmilliós devizahitele volt, amit már nem tudtak fizetni. A közeli ismerős szerint arra senki nem talál magyarázatot, hogy a férfi miért éppen a makói temetőben lett öngyilkos.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Érdekes! Abban az agyon szidott KÁDÁR rendszerben senki nem akasztotta fel magát a hitel törlesztése miatt!! pedig az emberek akkor is vettek fel hitelt! De mindenki tudta rendesen törleszteni,nem kellett attól félni hogy a bankok elárverezik a feje fölül a házat, hogy kilakoltatják és az utcára teszik családostul!!!Bár akkor mindenkinek volt munkája ,havi jövedelme.És a hitel is olcsó volt!!! Igaz akkor nem voltak simicskák,mészárosok, oligarchák,nem építettek nyakra főre stadionokat/mint most a cigus fecalicus/Helyette lakásokat építettek!!!Akkor hogy is van ez???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pityuka
@Jankó123: Picike elfelejti néha, hogy nem ért még újmagyarul ez az atomókor.
Jankó123
@pityuka: Akkor, picike kapcs-ford! :-)))
picike
kapcs ford miért nem lehet érteni mindenkina pénz rabja@Jankó123:
tivoli
@dragonfly: Tán nem? Ígérik, hogy kártérítik a devizásokat.
Meine Ehre heisst Treue
@vukkocska: Lakáshoz devizahitellel? Akkor inkább egy bérelt lakás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.