Forsense Intézet az elmúlt hetekben megszondázta, milyen fogadtatása lenne, ha átalakítanák az ország közjogi berendezkedését. A rendszeres állami megrendeléseket teljesítő közvélemény-kutató cég telefonos felmérésben kérdezett a direkt, nép általi köztársaságielnök-választásról, és arról, hogy az emberek Orbán Viktort vagy Áder Jánost tartanák-e jobb elnöknek. A Forsense titkolja, ki a kutatás megrendelője - írja az Index.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Már 2011 közepétől mutatkoztak a jelek. Komolyabb parlamenti szavazásokat a szavazógépeire hagyta, vagy egyenesen nem - et nyomott, amikor a többségnek igent kellett. Pár hete már próbál megszabadulni azoktól a módszerektől. amivel hatalomra kerültek. Sorozatosan hozatja a törvényeket a korrupció ellen, rászállt a "simicskázó" haverokra. Lázár nyakába sózza a "büdösebb" intézkedéseket. A jelek szerint, próbálja tisztára mosni magát. Vagy visszavonulni készül, vagy egy még magasabb polcot készít elő magának a magyar, vagy EU - s politikában.
Január
Hol van még 2017. májusa? - addig még sok víz lefolyik a Dunán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.