A háromnapos Hédit láthatólag nem zavarja, mekkora felhajtás volt körülötte az elmúlt napokban. Mint arról beszámoltunk, egynapos korában ellopták őt a szombathelyi Markusovszky kórház szülészetéről. A rendőrség gyorsan elfogta a tetteseket, egy korábban elvetélt nőt, aki magának szerette volna a gyereket, valamint unokatestvérét, aki végrehajtotta a bűncselekményt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Jó kezdet! :)
Mozgalmas első nap, őrá vágyakozó saját, és idegen szülők, utazás az új otthonba, utazás vissza a kórházba, utazás haza, végre az igazi szülőkhöz, a végleges otthonába - hát mi ez, ha nem egy izgalmas életkezdet? Kívánom a kicsi Hédinek, hogy egész élete ne legyen unalmasabb, mint élete első napjai. És mindig olyan sokan akarják és szeressék őt, mint ezekben az élete első napjaiban.

Rettenetesen sajnálom és megértem az édesanya ijedtségét, ami a (z első? ezt nem tudni) gyereke születését követő boldogságot hirtelen felváltotta, de az öröm is legalább ekkore lehetett, amikor a kisabáját visszakapta.

De az elrabló anyukát is nagyon sajnálom. Persze, szörnyű bűn elrabolni más kisbabáját. Nagyon nagy büntetést érdemel. De vajon mi visz rá egy ötgyerekes anyát, hogy a hatodik gyereke elvesztése után elrabolja valaki másnak a gyerekét? Őróla nem tudunk semmit, csak a találgatásokat. Az igazat az ő szájából nem tudjuk meg, talán sose.

Csak azért mondom ezeket, hogy óvatosan dobáljuk csak azokat a köveket valakire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.