Néha tényleg elképesztő, hogy a konzervatív reflexek, mentális toposzok milyen erősen beleivódnak a gondolkodásunkba, még azoknak is, akik egyébként meggyőződéses baloldaliként határozzák meg magukat. E gondolkodási minták ellen küzdeni nem épp könnyű feladat, főként, hogy folyamatosan olyan alapvető jóérzésbeli igazságokra kell rámutatnunk, amelyek egy kiegyensúlyozottabb közösségi térben magától értetődőek, kimondásra nem szorulnak. Most így, a Pride környékén rengeteget olvashattunk a „homoszexualitás vadhajtásairól”: a „tolerancia diktatúrája” mellett újabban a konzervatív média ezzel a fogalommal álcázza saját homofóbiáját. A kopásig ismételt érvelés szerint, nekik, konzervatívoknak semmi bajuk nincs a melegekkel, elfogadják őket, meg minden, csak a szélsőséges megnyilvánulásokat, a túltolt „homoszexuális propagandát” (ld. Pride) kritizálják. Teszik ezt azért, mert ezek a vadhajtások sértik, megbotránkoztatják a becsületes többségieket, akik között egyébként vadhajtások, ugye, nincsenek... [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Vadhajtás ide tolerancia oda azért mindenki a saját lelkében érzi, hogy az ilyen megmozdulások nem a helyes irány követését jelölik.
A szexualitás utcára vivése már meghaladja a jó-modor fogalmát. A szex nem utcai téma, soha nem is volt az egyetlen korban sem, sőt bármikor meghaladta a türelmi határt mindig botrányos vége sőt sokszor tragédia lett a vége.
A tolerancia egy véges fogalom, nagyon tág a határa de bizonyos feszegetésre hamar vége szakad. Nem csak a homoszexuálisokkal van probléma hanem a heterókkal is ha azt úgy és olyan mértékben kezdik nyilvánosan művelni ami már nem megmagyarázható.
Az elismerés pedig eleve hazugság, senkit nem a szexuális beállítottsága végett ismernek el hanem az értelme, embersége és tudása által, csak ma ez sajnos már divattá vált. Bárki kehet bármi függetlenül hogy szexuálisan aktív-e vagy nem, de itt épp arról akarnak meggyőzni, hogy nem a tudás a fontos hanem a testi kényszer.
A megbotránkozás nem csak a homokosokra érvényes, ugyanúgy elítélik a prostit, a pedofilt, a kukkolót vagy bármely más magamutogatót aki a szexuális életét a nagyközönség elé tárja.
Az ilyen világra kényszerítő események helyett inkább a háborúk ellen a járványok ellen stb. kéne küzdeni, és még szembesülhetnek sokan azzal a problémával is, hogy a gyereke, unokája épp azért fog küzdeni mert a nagy tolerans világban nem tud majd egy normális heteró kapcsolatot teremteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.