Balatonszárszón egy éve nem történt bűncselekmény, állítják a statisztikák. Az emberek viszont mást mondanak. Ráadásul a helyi focicsapat ügye jobban izgatja őket, mint pár ellopott WC-tartály.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Így felénk is nagyon jó a rendőrségi statisztika !!! ( és szar a közbiztonság !!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sírásó
szerintem a biztosítókat kellene megkérdezni. a kisebb településeken, lassan már nem is kötnek biztosítást, max az épületre! egyre többen szabadulnának meg a nyaralóiktól, vagy az adóelkerülés miatt családi háznak álcázott épületektől! a vevők is elkerülik a nyaralókat a vagyonbiztonság miatt.
bakegya
@sírásó: bizony bizony.Már üresen hagyni is kockázatos ingatlant.Szerintem a délszláv államokban uralkodó állapotok hozzánk is bőven meghonosodtak.Ha pl tettenér valaki a házában egy tolvajt,minden zokszó nélkül ráköszön és csakkk körülnéztem,plé pofával válaszolva távozik!-ez megtörtént eset,és sok van ilyen.
Dr plágium
Akkor van bűnözés. Csak a statisztikát kozmetikázzák, hiszen mo. jobban teljesít :))))
Dr plágium
" A rendszer kezelője azzal nyitott, hogy ez egy annyira titkos helyiség, hogy elvileg be sem mehetnénk oda. Végül mi írtuk be a jelszót a gépbe, mert a rendszergazdán nem volt rajta a szemüvege, és nem látta a billentyűzetet."
Nyilván szemüveg hiányában nem látják a betöréseket sem :)))
kukac50
Ha statisztika igazat írna más lenne a valós helyzet.
gödörben
@varirmag: Rá is rohad a lakat arra aki véletlenül nem napon barnult, de munkanélküli és lop egy kolbászt. Vele példát statuálnak és elitélik 5 évre amit az ügyész súlyosbítani akar. Magyar nem = magyar. A jogok és kötelességek nem egyenlően vonatkoznak az állampolgárokra. Gondoljunk bele: az eltartottakat lassan 30 éve arra nevelik, hogyan éljen túl, hogyan találja meg a kiskapukat, segélyezési helyeket. Ha az eltartó munkanélküli lesz nem tud sehova fordulni, mert minden kapu zárva van elötte. Ráadásul már születésükkor két nyelvűek, ami szintén hátrány az eltartóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.