Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. Egy, a neve elhallgatását kérő barát lapunknak elmondta, hosszú hónapok teltek el úgy, hogy Nóri egyáltalán nem kapott fizetést. Nyilván hatalmas érvágás egy kismamának, hogy a terhesség előtti közel egymillió forintos havi jövedelem helyett több mint egy évig nem érkezik pénz a bankszámlájára. Nóri fizetésének elmaradása miatt akár egzisztenciális és megélhetési nehézségek is felmerülhettek. Kolosi Péter: Igaz, amit Nóri mond, hogy nem kapott fizetést az RTL Klubnál a terhessége alatt és az azt követő időszakban. Ő ugyanis – sok kollégájával együtt – az úgynevezett ekho adózási rendszerben van, ami azzal jár, hogy több pénzt keres, mint a normál adózók, ám például betegség vagy szülési szabadság idején kevesebb juttatást kap.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát én igyekszem távol tartani a magam megnyilvánulásait ilyen híreknél , de ennél azért annyit hogy "spórolni" kellett volna (és hát lett volna miből!)a terhesség előtt vagy gondolkodni hogy áttérjen másik adózási formába.(amire figyelmeztette is Kolosi) A másik meg azért a férj sem szegény ember gondolom aki ne tudná eltartani a családját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.