Hiába tagadta Orbán Viktor minden fórumon, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia felcsúti stadionja közpénzből épült volna, most egy Mészáros Lőrinc által aláírt hivatalos dokumentum bizonyítja ennek az ellenkezőjét. Az újabb orbáni hazugságra fényt derítő dokumentum a Puskás Akadémia közhasznúsági jelentése, mely szerint az akadémia már 2012-ben 2,09 milliárd forint támogatást kapott a központi költségvetésből. Ez a szám pontosan megegyezik az MLSZ támogatás és a TAO pénzek összegével.

Forrás: hirhatar.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Mert ugye nem azt kell nézni, amit mond, hanem amit csinál. Talán az egyetlen igaz mondata volt silány életében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Jankó123: Korrekt válasz volt, köszönöm...
Grafix69
@szandokan: Nem sértegetni akartalak bár volt benne irónia nem tagadom de a jelenlegi rendszer ilyen és ez a rendszer mondja meg nekem ,hogy mi a jó és mi a helytelen , nekem ezzel lett tele a hó cipőm és hidd el ez nem párt függő, nyilván nem minden gazdag ember gazember de sajnos Magyarországon minden gazember gazdag ember.Elnézést ha bántottalak volna .
szandokan
@Grafix69: A minden gazember gazdag ember azért erős túlzás. A gazemberek közé nagyon sokféle réteg beletartozik.
kkalman
Megerősítve, pecséttel hitelesítve.
Yoda69
kotelezni kellene a fideSS-t es vezerkarat, hogy sajat penzbol fizessek vissza a koltsegvetesbe amit kiloptak onnan a csuti grund megepitesere.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: látom, itt kószáltál...Nincs más dolgod, csak jelentgetni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.