Hiába tagadta Orbán Viktor minden fórumon, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia felcsúti stadionja közpénzből épült volna, most egy Mészáros Lőrinc által aláírt hivatalos dokumentum bizonyítja ennek az ellenkezőjét. Az újabb orbáni hazugságra fényt derítő dokumentum a Puskás Akadémia közhasznúsági jelentése, mely szerint az akadémia már 2012-ben 2,09 milliárd forint támogatást kapott a központi költségvetésből. Ez a szám pontosan megegyezik az MLSZ támogatás és a TAO pénzek összegével.

Forrás: hirhatar.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Mert ugye nem azt kell nézni, amit mond, hanem amit csinál. Talán az egyetlen igaz mondata volt silány életében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Mert ugye nem azt kell nézni, amit mond, hanem amit csinál. Talán az egyetlen igaz mondata volt silány életében.
joopapa
Mostantól akkor lehet mondani a viktátorra hogy egy hazug!!!
Cicamama55
Mivel közpénzből épült, akár hajléktalan szállót is lehetne benne üzemeltetni, akkor biztosan megtelne...
joopapa
@Vasárnapiiskolás: Igazad is van!!! Mert sújtson le rám a bakó a fénykardjával, ilyet én hogy a vityka embör lenne soha nem írtam és mondtam sehol :-))))))
nyanya001
Orbán szerint kommunista dolog azt mondani, hogy közpénzből épült a felcsúti stadion.
Milyen aranyos :))))
Jankó123
Fideszes hozzászólás?

Pedig milyen jót lehetne most GyurcsányBajnaiZemútnyócévezni!

Egyébként, ezt ma már a második, amiről melldöngetve kussoltok!
dr. prédikátor
Ilyenkor a bégető fütyi-sz birkák szájzárat kapnak!!!De ez is csak aljas hazugság szerintük hogy a szeretett vezérüket be akarják sározni!!!
Cicamama55
Mészáros Lőrinc akkor nem csatornázhat tovább?!
Mobil123
Megverték a MAGYAR VÍZILABDÁS FIÚK az Olaszokat!!!:-DDDDDDDDDD
Jankó123
@Mobil123: SZÉP VOLT FIÚK!!!

Természetesen nem a "fiatal demokrata(?)" -sok! :-)))
Szvetlana
@Mobil123: Felcsúton soha nem lesz magyar győzelem. Mert közpénzből nem lehet focizni, csak szívvel-lélekkel ugye, mint a VIZILABDÁSOK!!!
Január
Nem volt efelől senkiben kétség, csak most már "hivatalosan" tudjuk, hogy közpénzből épült a stadion, és nem összedobták a labdarúgást szeretők.
Na, de mire kell ez a sok stadion? A botlábú fiúkák ma sem töltik meg a nézőtér tizedét sem nézővel. Éppen itt elnéztem a tv-ben egy meccset, alig volt néző a stadionban.
Még csak rosszul sem láttam, mert másoknak is az volt a meglátása.
Aztán kérdés még, hogy miből fogják fenntartani? - mert az sem 2 fillér.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szvetlana
@Pálinkafőző Rézüst: ebből a slamasztikából már nem mosakodik ki a mi Janink. Ez a svájci légyott már örökre rajtamarad:))
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Grafix69
Na ez a bazi nagy különbség a Nyugat demokráciákban a szabályok mindenkire érvényesek, Orbanisztánban meg csak bizonyos rétegre érvényesek a szabályok , okádééééééééék.
szandokan
@Jankó123: Hol van az a hivatalos dokumentum? Egyébként gratulálok, szépen fogalmaztad meg a hozzászólásodat. Kussolunk...Miért nem írok én ilyeneket Fideszes létemre...
Jankó123
@szandokan: Simon Gábor bissau-guineai útlevele pont takarja, azért nem látod!
Grafix69
@szandokan: Na , szerencse nincs benne csak a lottó, persze nem itt írtad de ide is aktuális lesz és a példa nem fideszes politikusról szól hanem MSZMP KISZ titkárról de azért a FIDESZ töve is ugyan ez. Az írás címe: Nincs szerencse csak tudás és akarat.
AZ állami rendszerben voltak üdülők , cocialista üdülők, például a Balatonon körbe körbe.Szép nagy MSZMP cocialista táborok és üdülők. Na fő hősünk aki nem lottózott mert gondolta lottó nélkül is jó helyen van jó időben ráadásul még dolgozni sem kell
hozzá, így aztán mivel tudta ,hogy mindenki maga sorsa kovácsa kitalált egy javaslatot a központi bizottságnak ,nevezetesen ,hogy Ő megvenné ezeket az üdülőket. Igen ám de pénze nem lévén , pedig egész életében KISZ titkár volt , mit tegyen hát megfogadott egy olyan ügyvédet aki kitalálta ,hogyan lehet lopni törvényesen ( biztosan nem a szerencse volt). A történet úgy alakult ,hogy a mi kezdő üzletemberünk nem ment el a Brazil footbal mecsre hanem szorgosan kidolgozott egy olyan szisztémát amit a privatizációs szabad rablás folyamataként is ismernek. Ha nincs pénzem akkor csinálunk egy olyan szerződést ami garantálja a nyomott árakat de mivel arra sincs pénzem egy trükkel kiadom a nemlétező tulajdonomat( KISZ üdülők) az államnak bérbe de olyan havi összegért ami több mint a havi törlesztő részletem az üdülők tulajdonba vételéhez. Tehát így lesz a nincsből valami.
szandokan
@Grafix69: Nem ismersz, fogalmad nincs, mit csinálok, mit csináltam eddigi életem során, hány embernek adok munkát hosszú évek óta, és jössz itt nekem az ilyen baromságokkal? Látod, ezért tartom távol magam a legtöbbször az álatalad emlegetett pór néptől. Szerintetek mindenki csaló, meg szélhámos, lopott, miegymás. Tényleg mindig mindenért más a hibás? Érdekes, mintha rézüst mása lennél most...
szandokan
@Jankó123: Korrekt válasz volt, köszönöm...
Grafix69
@szandokan: Nem sértegetni akartalak bár volt benne irónia nem tagadom de a jelenlegi rendszer ilyen és ez a rendszer mondja meg nekem ,hogy mi a jó és mi a helytelen , nekem ezzel lett tele a hó cipőm és hidd el ez nem párt függő, nyilván nem minden gazdag ember gazember de sajnos Magyarországon minden gazember gazdag ember.Elnézést ha bántottalak volna .
szandokan
@Grafix69: A minden gazember gazdag ember azért erős túlzás. A gazemberek közé nagyon sokféle réteg beletartozik.
kkalman
Megerősítve, pecséttel hitelesítve.
Yoda69
kotelezni kellene a fideSS-t es vezerkarat, hogy sajat penzbol fizessek vissza a koltsegvetesbe amit kiloptak onnan a csuti grund megepitesere.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: látom, itt kószáltál...Nincs más dolgod, csak jelentgetni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.