most, hogy hiába épített a fiának egy stadiont, az otthagyta, még személyes értelme sincs az egésznek. Ahogy országosan az egész orbanizmusnak se sok van. A diktatúra ugyanis nem hatékony szerveződés. Csak annak látszik, mivel az alternatívákat, a kötelező tapsorkánból kisuttogókat eltapossák. Konkurencia nélkül pedig valóban jónak is tűnhet. Bár az evolúció arra tanít: verseny nélkül kihalás van. Orbán szemlélete tehát nem az előnyök tasakját, hanem irgalmatlan pofonzsák száját nyitja meg az országnak.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Röviden és tömören nagyon jól megfogalmazva- ez van jelenleg Magyarországon.
Köszönjük az uniónak hogy támogatja ov diktatúráját! (Taps)
Köszönjük a fideszre szavazóknak az újabb négy év reménytelenséget (Taps)
Köszönjük ov orvosainak hogy pártunk és kormányunk vezetője ennyi marhaságot tud mondani, így meg van a mindennapi szórakozásunk (én lemondanék róla (Taps)
... (Taps)
... (Taps)
Tökmindegy mit mond orbán - Taps
bencemacska
Én nem tudom, csak úgy kérdezem:

A választásokon nem kellene esetleg a jelölteknek feltételül szabni elmeorvosi szakvélemény csatolását előírni?
Ezzel ki kellene egészíteni az alaptákolmányt!
nyanya001
Ez a " hőkár " nem mai keletű de mára kiteljesedett !
GeoCravker
@Horizont: ha nem lenne gyáva, akkor kiáll a szabadság térre szobrot avatni.
Ha nem lenne gyáva, akkor nem a Millenárison értékelne országot válogatott legényekkel vigyázott válogatott közönségnek,
Ha nem lenne gyáva, akkor 2006-ban nem páncélozott autóban menekül el az astoriától.
Ha nem lenne gyáva...
De az!
GeoCravker
@nyanya001: lehet, hogy a paranoid skziopra szedett gyógyszerei megromlottak odafele...
nusika
Tényleg, hogy a nagy meleg visszafordíthatatlan károkat okozhat! Orbán Viktor azt mondta a beszédében, hogy ha a román állam nem segíti az erdélyi magyarokat, Ő majd segít. Kiket lehet még segíteni a mi adónkból? Az erdélyiek hova adóznak? Ahol adóznak, ott kapjanak támogatást!!!
köhögő bolha
Király akar lenni a cigány? Azt mondják arra születni kell!
GeoCravker
@nusika: Valami ilyen bajom van a kintiak szavazatával is. A másét verni a csalánosba nem kockázat
karma1
Ha erre sem figyelnek fel Brusszelben , akkor mar semmire sem, mert ez orban SAJAT megnyilvanulasa volt, nem valamelyik csicskajae, ezeket kimondta a hallgatokozonseg elott, visszavonhatatlanul.

Ha ezert (se) rugjak s@ggbe onnan, akkor az egesz Unio halalra van itelve, mert ilyen fergek tonkretehetik, alaashatjak az orszagok viszonyat az Uniohoz, egymashoz...

Szegyen rajtuk...
GeoCravker
@karma1: Orbán vigyáz arra, hogy az EU megmaradjon. Aki elégedetlen az elhagyja a rotyogó kuktát.
Ha lezárják a határokat, felrobban. Ez nemhiányzik neki.
mariaberta
Hallgattam a beszédéből egy részt, a tartalom és a beszéd stílusa arra enged következtetni, hogy itt nem csak hőgutáról van szó, és nem csak az "az állam én vagyok" hatalmasodott el rajta hanem annál sokkal több.
Még csak azt nem tudtam eldönteni, Mussolini Ducse elvtárs, Hitler elvtárs, vagy Sztalin elvtárs reinkarnációját hallottam. Nem vagyok egészségügyi szakértő, de az a véleményem, itt komoly bajok esete forog fenn, és egyetértek azzal, ha valaki ilyen komoly funkcióra jelölteti magát, annak legyen kötelező az elmeorvosi vizsgálat.
Vasárnapiiskolás
Lehet hogy csak beltenyészet..nem a nap múve.
dr. prédikátor
Megvan az új A.H Csak nehogy háborúba vigyen bennünket!!!.
GeoCravker
@mariaberta: Azt hiszem a képviselőjelöltséggel és bármely parlamenti funkcióva együtt kellene járnia egy üzemorvosi vizsgálatnak.
GeoCravker
@dr. prédikátor: Akkora erő talán nincs mögötte.
dr. prédikátor
@GeoCravker: A kétmillió fütyi-sz birka mindenre képes a cigus fecalicusért.39-ben is így kezdődött.
GeoCravker
@dr. prédikátor: Azért '39-ben egy meglehetősen központi helyzetű államban indult. Olyanban, ahol a lábra álló iparnak piac kellett. Belső, vagy külső, de piac. Nem véletlen, hogy olyan cégek, mint a bajor szódagyár sokáig nem tudták lemosni magukról a hullaszagot.
Magyarország a vas-, és acélhiányn országa. Lassan a szakemberhiány országa is. A csőcselékkel ki lehet robbantani polgárháborút. Gárdákkal lehet lefojtani a belső pezsgást, de egy expanzióhoz kevés.
Szerintem.
Amellett Orbán egy tutyimutyi gyáva alaka ehhez.
nusika
@mariaberta: Ceausescu "model" jobban illik hozzá, időszakokra bontva is.
DR Eric CARTMEN
És a sok fideszbirka tapsol ahhoz, hogy a követendő példa Oroszország, meg Kína ! GRATULÁLOK!! Nekik nem is jár több .
JAJMÁR
@DR Eric CARTMEN: 09:37 Mindenki ezt kapja :( Azt gondolom, ez a végső fordulópont lehet. Ha még mindig nem nyílik ki a szeme az ún. 2/3-nak, és ezt hagyjuk, sőt a többség még örül is, legyen úgy..
Akkor Mo. ezt érdemli. Senki nem oka, az emberek maguk döntöttek.
JAJMÁR
@GeoCravker: 00:58 A határokat lehet, hogy nem zárják le, de valamit mondott a bevándorlás szigorításáról, meg hogy ezt még nem tudta elérni az Eu-ban. Az biztos, hogy van valamilyen terve erre is...
GeoCravker
@JAJMÁR: Gondolom úgy képzeli, hogy befele csak kiszolgáltatott munkaerő jöjjön. Aki pedig csak keltené a feszkót, az menjen ki. Majd 100 év mulva büszkék lesznek az ittmaradtottak.
Ha még tudnak olvasni...
JAJMÁR
@GeoCravker: 11:11 Biztos valami ilyesmi. A jövőben sokszor "ledöbbenünk" mi még, ha csak arra telik...
GeoCravker
@JAJMÁR: Az a tézis, hogy nincs lejjebb, már sokszor bukott Orbánnál.
karma1
@GeoCravker: 8.42-re: Igaz, amit leirtal, de az o viselkedese (amellett, hogy hozzaaskizofrenia osszes fo- es mellektunete't) olyan infantilizmussal is tarsul, amikor olyan hulyesegeket tud mondani, amivel siman kirobbanthat egy 3. vilaghaborut, vagy "csak" egy belso polgarhaborut, mert a kivul allok nem merik, vagy nem akarjak tudomasulvenni, hogy o.v. nagyon komolyan beteg, orvosi eset, ok csak a kekeckedo miniszterelnokot latjak benne, illetve a beosztasat. Hogyan ketelkedhetne benne nyilvanosan a brusszeli unios vezetes, Merkel asszony, vagy Barroso, vagy akarki mas, ha mi, magyarok olyan jonak tartottuk ot, hogy 2/3-dal megvalasztottuk magunk fole? Ezek a felelos emberek almukban sem gondolnak ilyesmire, ezert nyilvanvalo, hogy orban a tuzzel jatszik, mint egy 5 eves infantilis kolok...
mariaberta
@Vasárnapiiskolás: Lehet az is, de hogy káros azt tudjuk az állattenyésztésből.
GeoCravker
@karma1: A korsággal kapcsolatban azt nem értem elég régóta, hogy miért nem hív be bármelyik média egy igazságügyi szakértőt. Mondjuk Londonból, vagy Borneóból. Olyat akivel szemben Orbán fújhat egy tonna tollat.
Fradigege
Én bevezetném, ha egy párt a választások előtt ígérget, akkor azt meg kell valósítani és amit nem ígérnek, de meg akarják valósítani(stadion, stb.) azzal a következő választásokat meg kellene várni. Ezzel kiküszöbölhető lenne a mutyi, a rongy rázás. Ha az ígéreteket nem tartanák be, vagy örült módon költenék a közpénzt a játékaikra, azonnali visszahívás és új választások lennének. Ezzel a realitások és túlkapások, a mohó ígéretek kizárhatóak lennének. Ezt csak a tákolmányba kell beleírni és mindenki nyugottabban aludhat. Körmükre lehetne nézni.
karma1
@GeoCravker: De szep lenneeeee! DE: ez egy 22-es csapdaja! Megis, ki merne eloszor behivni a fuggetlen orvost? Mert talan (ezt csak en gondolom igy) az Alkotmany Birosagnak lenne joga felulbiralni az egeszsegi allapotat, de ok mar a vitya zsebeben vannak, tehat ok biztos nem fognak. A kornyezetebol senki, mert addig jo nekik (vagyis csak addig dol a le) amig a vezir szabadon van, idoszakonkenti grazi vizsgalatoktol eltekintve.

Ha az ellenzek kerne, (mondjuk a DK es GYurcsany), akkor az ellenzeket azzal vadolna, hogy le akarja jaratni a regnalo kormanyt.

Ha meg Kis Joska bacsi kisnyugdijas kovetelne ezt egy 200 ezres alairassal alatamasztott peticioban, akkor gyorsan kitalalna egy torvenyt hozza, ami megallapitana, hogy a nepszavazas kiirasahoz 200 001 es fel alairas kell, tehat coki nektek...

En arra gondoltam, hogy valaki nyugatrol, aki ismeri az unios szerzodeseket kivul-belul, az talalna VALAMI olyan kiskaput, hogy egyertelmuve lehessen tenni, hogy beteg, es igy nem alkalmas tovabb a posztjara...

Szerintem hidd el, ha csak EGY ilyen eros kritikat kapna EGY orszagbol, vagy az Unio kozpontjabol, hirtelen mindenki talalna egypar kivetnivalot a viselkedeseben, amiert itt nekunk MUSZAJ volna lepni, ami MEG nem beavatkozas az orszagunk belugyeibe, de MAR egy jel arra, hogy az Unio igenis kepes lepni ilyen esetekben, ugyis mint fo-koordinator. (Nem hiszem, hogy ne lenne kitetel az Unio alapokirataban erre, csak kell hozza egy olyan ugyved, mint az oreg meg a fiatal Barandy Gyuriek...)
Desischado
@karma1: Úristen, de jól mondtad! A dominó elv, de sajnos, az Unió nem foglalkozik ezzel, mert nekik nincs belőle (még) káruk. De remélem, egyszer elkezd a dominósor feldőlni!
GeoCravker
@Desischado: Az Unió esetében kérdéses, hogy meddig kezelik ignorálható perifériaként Magyariországot. Mivel ma már nem postakocsik járnak, és a Duna sem megkerülhetetlen útvonal, könnyedén zárványként kezelhetik.
Még ki se kell rugni az országot az unióból. Egyfajta rezervátummá is tehtik. Amin ki lehet próbálni az éppen aktuális szankciós rendszerek hatásait.
mate03
@karma1: Tudod úgy vannak a mi Vityánkal külföldön mint mi itthon,Torgyán Jóskával! Csak röhögnek rajta!Csak az a baj hogy az ő hülyeségének mi isszuk a levét!
Nil
Nem tudom ki ismeri még a Fizikusok c drámát.
TAlán újra lehetne játszani valamelyik színházban. (Nem a Nemzetiben)
JAJMÁR
Pszicho. egy NLP-s könyvből:: "Ha belemész egy örült játékába és ott "tönkreteszed" az általa kitalált világot, akkor megszűnik számára a menekülésnek ez a lehetősége, így őrültsége is" (Legalábbis addig, amíg egy másik idióta világot ki nem talál magának)
Másik
@JAJMÁR: Na ezzel csak óvatosan! Ha tönkre teszed a játékát, dühös lesz. Az első reakciója az lesz, hogy ellened fordul. Kell az neked?
Ha megvan a másik, mert kell, az se lesz jobb, csak idegen terep (ha túlélted a dührohamot).
Az őrültség kiváltó okát kell megszüntetni, nem a menedékét. Na kb ennyit az NLP-ről. :)

Orbán kiiktatására megvolt a lehetőség a tavasszal, valahogy nem élt vele dicső nemzetünk.
Gyanítom hamarosan átrendeződéseknek leszünk tanúi ott az élen. Ádert "dobják" és mindenki egyet előre lép.
GeoCravker
@Másik: Orbán Skiccpali bukása óta gyúr a királyválasztásra.
magyarbakancs
"Bálványosi hőkár Orbán fejében"
Agykár az van a fejében.
Demokrácia akkor fontos ha nincs hatalmon.
Mikkor hatalmon van akkor már kacsingat a diktatúraféle.
Hogy tud egy ember ennyiszer változni vagy nem is ember hanem valamilyen élősködő.?
Olyan mint egy kaméleon mindig az adott szituációnak akar megfelelni.
Ezt szabadon úgy hívják skizofrénia.
Desischado
@GeoCravker: Sajnos, én is félek ettől a lehetőségtől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.