Egy sárvári teniszpályán a miniszterelnököt úgy várják, mint Roger Federert. Ennek a két férfinek jár csak ingyen teniszezés Sárváron.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Sajnálom, hogy hosszas kutakodásom eredménye elszállt az éterben. De a lényeget még egy utolsó lendülettel összefoglaltam.

Azt akartam kideríteni, hogy ki a tulajdonosa a teniszpályának. Megtudtam. Az önkormányzat. Aki használatba adta a budaörsi KARYON növénytermesztő Kft-nek, az meg üzemeltetésbe a Sárvári Tenisz Egyesületnek, 2013-ban, 2014-ben, ez sem világos. Az egyesület adószáma, neve szerint nincs sehol, a céginfo nem talál ilyet. A KARYON-nak az önkormányzattal kötött szerződésében budaörsi cím szerpel, de érdekes módon a cégbejegzésében a teniszegyesület címével azonos sárvári címen vannak. Tulajdonosa vagy cégvezetője Dr. Pusztavámi Márton, aki nemrég lett a vas megyei agrárkamara elnöke, és akinek 2002-ben volt egy jogtalan födhasználati, kisajátítási és termőföldvételi ügye, amiben a feleperes azért nem nyerte el saját jogos tulajdonát, mert Pusztavámi kapcsolatai révén ezt elintézte. Dióhéjban ennyi. Innen indultam ki:
www.sarvarvaros.hu/files/_sarvarvaros/download_files/1902/0313_rendkivuli_3.napirend.pdf
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Sőt a csüngőhasűnak még egy ingyen seggnyalás is...
ancika
@coyote3: Én az ingyenes orvosi ellátást se sajnálnám tőle. (Nem a baleseti sebészetre gondolok...)
m.macskosz
@ancika: Nyitott kapukat döngetsz: államtitkártól fölfele minden kormányzati főmuftinak ingyenes az egészségügyi ellátás. Is.
ancika
@m.macskosz: Minden osztályon? Akkor nem értem, hogy miért nem veszi igénybe...
nezelodo
"volvós
Persze egy Gyurcsány -Orbán döntöt szivesen végig néznék...hihihihi:-)"

Nosztalgiáznál a 2006-s sziporkázó Orbán-Fletó vita visszaidézésekor! Ne feledd, már sokkal jobb eszközökkel takarítják a stúdiót.
Ja a cikk meg arról szól, hogyan lesz a hegyes könyökből teniszkönyök...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.