Nem nyilvános, és az V. kerületi önkormányzat nem is adja ki azt az értékbecslést, amely alapján egy "árleszállítást" követően végül 19 millió forintért juthatott Szentgyörgyvölgyi Péter alpolgármester egy olyan lakáshoz, amelynek piaci értéke elérheti a 44 millió forintot. Tisztázatlan, a nyilvánosság számára nem követhető módon nyújtott az V. kerületi önkormányzat hatmillió forint "extra kedvezményt" az általa bérelt önkormányzati lakás idén februári megvásárlásához az akkor még a kerületi vagyonkezelő cég ügyvezetőjének. Szentgyörgyvölgyi Pétert néhány hónappal később, júniusban, a távozó Puskás András helyére választották alpolgármesternek, és Rogán Antal után ősszel őt indítja a Fidesz-KDNP a polgármesteri posztért a választáson.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hogy miért akciózta le? Erre a kiflis szenátor asszonynak van egy frappáns válasza :-)) CSAK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Rogánt mikor viszik kutyapórázon a rendőrségre, mint Hunvaldot!?Igaz neki csak az volt a hibája,hogy 1 szobával nagyobb lakást utaltak ki, mint ami járt volna, ez 1 évet jelent a dutyiba a magyar "független" igazságszolgáltatásnál! Verók István belehalt a meghurcoltatásba, Molnár Gyulával is vagy 5 éve szórakoznak, akkor ezek a Rogánok, Papcsákok mit érdemelnek akik ilyen pofátlanul élnek vissza a hatalmukkal! Szégyen és gyalázat amit művel Rogán is, a kerületi lakosokat meg húsvétkor sonka osztogatással veszi meg! ide jutott a fene "tisztességes" fidesz! Mit is beszélek a tisztességet ez a banda nem ismeri!!!
csip-csop
@Cicamama55: màr annyimindent ràjuk bizonyitottak,(pedig papirok is vannak ròla) hogy màr lassan else hisszuk, hogy ennyit tudnak lopni, de sajnos senkinek nincs bàtorsàga feljelenteni!
Cicamama55
@csip-csop: Én elhiszem...Ugyanis elképzelhetetlen számomra, hogy ennyi ingatlanhoz tisztességes úton hozzá lehessen jutni! Ennyi rokona nem lehet senkinek, hogy minden város sarkán örököljön egy ingatlant!!! Ebben a "leépített jogállamban" nem lehet az ellenzéknek igaza, ha nagyon szorít a cipő, legfőbb elcsendesednek és sutba dobják mondva csinált ürüggyel az ügyeket. Itt van a Simon ügy. Választásokig nincs folytatása. Vajon miért?!
gödörben
@Cicamama55: Mert akinek fel kéne lebbenteni az is a lopósoknál vezeti a sort.
Sőprés kéne, de jó alapos. Akik itt irogatunk azok itt kieresztik a gőz egy részét. Megoldásra törekvés a vezetők között nincs, mert ők a saját dolgaik megoldására hajtanak ezerrel és az ország + lakossága teljes kifosztására. Mindezt tehetik büntetlenül és számonkérés nélkül, mert már minden jogszabályt e tevékenység biztosítására alkotnak, vagy módosítanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.