Egy felszámolási eljárással összefüggésben kerültek kapcsolatba a befolyással üzérkedéssel és önbíráskodással gyanúsított volt rendőrtisztek azzal a magyar származású angol üzletasszonnyal, akitől 50 ezer eurót és 220 ezer angol fontot vettek át. A vállalkozó cége elektronikai cikkeket gyárt és forgalmaz - értesült a Privát Kopó.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
"Megengedhetem magamnak az igazi luxust, hogy elmondom az igazságot, mert nem tartozom senkinek semmivel!!" (Labanc Ferenc blogja)

Az igazi luxus: tavaly vásárolt Labanc is és Porkoláb is egy-egy méregdrága BMW luxusautót... És kb 2 kiló újabb aranyat a nyakukba, csuklóikra.

Megengedhetik maguknak az "igazi luxust".
Így...
Meine Ehre heisst Treue
@Sede: Nyakukba, csuklóikra én is fémet tennék, csak nem aranyból, hanem acélból és egy bánya mélyén rohadnának el. Az mekkora luxus lenne...
Sede
@Meine Ehre heisst Treue: valakik nagyon védik ezt a két bűnözőt...
Sede
A cikk végén olvasható: "Érdekes momentum: az ügyben már közel egy éve, 2013. augusztus végén büntetőfeljelentést tett Magyarországon a megfenyegetett üzletasszony, de egészen addig nem történt érdemleges nyomozati cselekmény a magyar hatóságok részéről, amíg a nő - félelmében - a brit rendőrség segítségét nem kérte."

A magyar bűnügyi szolgálatok EGY ÉVIG nem csináltak semmit az ügyben... Ennyit a magyar "bűnüldözésről".
karma1
Es milyen kesztyus kezzel bannak veluk: HAZIorizetbe vettek oket, nem pedig elozetesbe, ugyanoda, ahol a rendorsegen bekasztlizzak a gyanus elemeket... Igaz, nem biztos, hogy a masnap reggelt elve ertek volna meg,...
Sede
az egyik "úr" (dr. porkoláb) felesége a budaörsi ügyészségen dolgozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.