Az Atv.hu Bojár Iván Andrást kislánya szexuális bántalmazásával vádolják címmel tett közzé cikket. Lapunk korábbi szerzője, egykori fővárosi képviselő tagadja a vádat, álláspontja szerint volt élettársa abúzálja a gyereket, hazudik a hatóságoknak, így akar rajta bosszút állni. Valóban, Bojár a molesztálás vádjában mindeddig ártatlannak bizonyult.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alte trottel
A kislány is tud ennél vadabb történeteket is kitalálni! (nekem van fiam is, lányom is és seggrülnél milyen szép, logikusan felépített kerek meséket ráztak ki kisujjból, hogy pl Ciceró a macsek mit is csinált, hogyan kergette el a kertből Alex pitbullal a gonosz medvét!
És egy megfelelően lefizetett vagy csak élből férfigyülölő, néha csak hülye túlbuzgár pisológus két-három célzatosan összeállított kérdéssorral olyan történetet rögzít egy gyerekben, amilyet csak akar!
Egy a fontos! Az abuzáló soha nem a _TE_ gyerekeden kezdi, nem jött egy gonosz fuvallat ami áttekercselte az agyát! Ha igaz a vád, akkor rengeteg előjele kellett, hogy legyen a hajlamnak!
Katalina62
@alte trottel:Még egy utolsó megjegyzés! Nem mondtam, sőt nem is gondoltam, hogy hazudsz,de azt igenis gondolom hogy jogos haragtól vezérelve, de elfogult, és szemellenzős vagy! Pont! Ennyi!
alte trottel
@Katalina62: A szemellenzőst visszautasítom!
Katalina62
@alte trottel: Rendben, bocs a szemellenzős nem a megfelelő kifejezés, bocs, de a véleményem többi részét fenntartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.