Az Atv.hu Bojár Iván Andrást kislánya szexuális bántalmazásával vádolják címmel tett közzé cikket. Lapunk korábbi szerzője, egykori fővárosi képviselő tagadja a vádat, álláspontja szerint volt élettársa abúzálja a gyereket, hazudik a hatóságoknak, így akar rajta bosszút állni. Valóban, Bojár a molesztálás vádjában mindeddig ártatlannak bizonyult.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
Nagyon jó cikk, érdemes VÉGIG elolvasni!
1magyar
Rohadjon meg az ilyen tetves szemét mind!!!A gyerek élete örökre tönkretéve!
Sede
Meg azok a BRFK-s rendőrök is megrohadhatnának, akik segédkeztek az ügy eltusolásában!
Senara
Lehet az egészet azért vették elő , mert a Privát kopó és a Propeller nem hagyta és napokig címlapon tartotta .
Senara
@Senara: pszichológusi vélemény ??? ... a gyereket. Ő már azt állapította meg, hogy a gyerek beszámolója a bűncselekménnyel kapcsolatban „nem volt életszerű”, „nagy valószínűséggel a gyermeket sem az édesapja részéről, sem az édesapja barátai részéről, sem más részéről nem érte szemérem elleni erőszak”. Még azt is leírja: hogy ha mégis történt bűncselekmény, „akkor a gyermek elmondása alapján arra lehet következtetni”, hogy a kislány „nem tanúsított ellenállást”... NEM ÉRTEM 5 ÉVES NEM TANÚSÍTÓT ELLENÁLLÁST akkor nem történt semmi ?
Sede
@Senara: 4 igazságügyi szakpszichológus meg azt állapította meg, hogy a kislányt az "apja" szexuálisan bántalmazta...
Sede
@Senara: én is ugyanezt érzem.
állandó olvasója vagyok a Privát Kopónak, ezért láttam, hogy a lap HÁROMSZOR is foglalkozott az üggyel. mostanra szakadt át a "médiagát".
1magyar
Azt a rendőrségi embert is börtönbe csukni aki eltussolta az ügyet, és azt a "szagértőt" aki védi a a rohadék pedofilt!!!
TASZ és társai a gyereket nem akarják védeni???
Senara
@Sede: 4 igazságügyi szakpszichológus szerint igen a rohadék zaklatta a kicsit . Az ötödik szerint nem , de ha igen (!) a kicsi nem ellenkezett ... 08:48 idéztem a furcsa szakvéleményt !!!
Sede
@Senara: csak mellékesen: az a pszichológus, aki BIA számára - egyedül - kedvező szakvéleményt adott ("ha mégis történt szexuális bántalmazás, a kislány nem ellenkezett..."), nos ez a hölgyemény három polgári kezdeményezést is egymás után írt alá BIA-val, az "ártatlan" apával... Bizonyára nem ismerik egymást...
Senara
@Sede: Nem tudom mennyire kedvező vélemény ... ha a kislány nem ellenkezett ...nem hiszem , hogy bármelyik védő ez védelmére felhozná . A másik kik és miért néztek bele a nyomozati anyagba , mikor semmi közük az ügyhöz ... vitték a hírt a szeméthajlamú apának ?
Sede
@Senara: igen, a tisztelt rendőr "urak" szivárogtatták az "apának", hogy éppen hol tart a nyomozás.
alte trottel
Jelentsd föl a rohadékot gyerekmolesztálásért, és bántalmazásért (ha beütöd a kisujjad az asztal sarkába, már vetess látleletet, jól jön az még) és soha nem mossa le magáról! És hogy a _SAJÁT_ kölked lesz ettől neurotikus és majd tizenhuszon év múlva _TE_ fogsz ezért szívni, az nem számít. A fontos az, hogy azt a mocsok kanállatot akiben olyan súlyosan csalódtál (38 éves és még mindig csak mezei mérnök, még egy szaros csoportvezetőséget se tudott kibulizni) teljesen ki tudod nyírni, hajléktalan lesz és sose áll talpra, téged meg majd mindenki sajnál.
10 válóperes ügyvéd közül 14.7 ezt ajánlja!
Katalina62
@Senara: "Még azt is leírja: hogy ha mégis történt bűncselekmény, „akkor a gyermek elmondása alapján arra lehet következtetni”, hogy a kislány „nem tanúsított ellenállást”."

Ha ezt így beleírta, akkor tudja hogy a kislány igazat mond! Akkor pedig alja ember, ha nő, ha férfi ez a pszichológus! Vagy pedig ezzel a mondattal hitelteleníteni akarja a saját szakvéleményét! Mert ezt a mondatot, épp eszű ember nem gondolhatja komolyan.
Katalina62
@alte trottel: Egy négy-öt éves gyerek ilyet nem hazudik. Idősebb már talán, de ilyen kicsi nem hiszem!
Senara
@Katalina62: Persze hogy nem hazudik a kislány olyan dolgokat mond , amit nem ért ,saját szókincsével mondja el ,és ezt betanítani sem lehet .
dr. prédikátor
Az ilyen szarházi szemét mocskot mint ez a bojár karóba húzni a segítőivel együtt!!!Hogy rohadjon le a fasza az ilyen szemétnek aki a saját gyerekével fajtalankodik!!!
alte trottel
@Senara: Nem gondolom, tudom!
No persze, nyilván csak aljasul hazudozom mint minden rohadt kanállat, csak rágalmazom azt a szent asszonyt akit naponta kétszer vertem laposra a gyerek szeme előtt, a gyerkőcöt meg csak azért nem tudtam megrugdosni mert bebújt a stelázsi alá és túl részeg voltam ahhoz, hogy ki tudjam húzni!
Ez teljesen nyilvánvaló, elvégre ILYENEK EZEK MIND!
alte trottel
@Katalina62: Egy 2-7 éves gyerek még nem tudja élesen elválasztani a szürke valóságot a fantáziavilágtól és a Személyes Anyaistene naponta többször elduruzsolja neki a Gonosz Farkas meséjét, hát napok alatt beépül a sztori és attól kezdve az a vérvalóság. És pszühész legyen aki kibogozza.
alte trottel
Drága hölgyeim, az euroatlanti kultúrkörben egy nő, ha egyszer s mindenkorra ki akarja nyírni a szeretett párját, profi és ebben a tárgyban jól felkészült ügyvédek hada valamint jól bejáratott pszühészek légiói közül tudja kiválasztani a legmegfelelőbbet. És a "pedofil" vád az kb olyan hatású mint 500 éve a "boszorkány" vagy "eretnek". Tán megússza a máglyát de egy harmadfokú tortúra mindenképpen kinéz neki!
És a szerencsétlen örülhet, ha a puszta farkát megtarthatja és megússza a börtönt, ahol a túlélési esélyei nem túl rózsásak.

Na most, ha az illető ürge valóban molesztálta a kislányt (a valószínűsége nem túl nagy, ugyanis pedofil az nem egyik napról a másikra lesz valaki), akkor sújtson le rá a bíróság szigorú ítélete! De azért furcsa pszühére vall a most rendelkezésre álló igencsak harmatos és nem minden prekoncepciótól mentes ismeretek alapján azonnali halálrakínzást vízionálni!
1magyar
@alte trottel: Talán te vagy? De nehogy bemeséld már nekünk,hogy az 5 éves kislány úgy előadja azt amit előadott???!!!
Katalina62
@alte trottel: Miért nem vagy képes elfogadni, hogy léteznek pedofil férfiak, sőt szerintem nők is? Senki sem mondta itt, hogy minden férfi kanállat. Ne haragudj, de most te vagy aki rossz bizonyítványt állítasz ki magadról! Abban igazad van, hogy előfordul, hogy a nő ilyen hamis váddal illeti a férjét, de az is, hogy az igenis vétkes apa, férj hazugnak bélyegzi a feleségét, és a gyerekét.
leszúrt rittberger
Ezt is érdemes elolvasni...
cink.hu/nevvel-is-elokerult-bojar-ivan-andras-gyerekmolesztala-1620688761

Persze a rögtönítélő, mindent hótbiztosan tudni vélő okoskodókat ez sem fogja meghatni - talán azért is prüszkölnek annyira, mert az ő lelkükön is szárad valami?!
1magyar
Az "apa" nem ment hazugságvizsgálóra, az anya igen és a gyerek 4-szer mondta el ugyanazt.
Mi kell több bizonyíték?
alte trottel
@1magyar: Az APÁD FASZA, hogy decens legyek és szofisztikált!
Mindössze testközelből volt alkalmam alaposan megismerni az Állami Magyar Herélőintézet (aka: családjog) működését!
Kerüljön a fogaskerekek közé a lábtörlőd széle, és örülhetsz ha a puszta farkadat épen elhordhatod!
alte trottel
@Katalina62: És te miért nem vagy képes _ÉRTELMEZNI_ amit olvasol? Hát hol a redvásba állítottam én, hogy nincsenek pedofilok? Vagy neked elég már annyi, hogy hímnemű a másik és azonnal tudod, hogy csakis egy rohadék hazug mocsok lehet?
Még egyszer: Azt írtam, hogy a családjogi perekben az ultima ratio, a mindent vivő csodakártya a pedofilia! Ha a bántalmazás nem áll meg (pedig egy "megragadási nyomot" bármelyik asszonyka produkál, akár a bírósági klotyóban is, oszt lehet veszékelve lengetni, hogy nézze tisztelt bírónő, mit csinált velem most itt kint!
De ha IGAZÁN ki akarod nyírni a rohattállattyát, akkor vádold meg pedofiliával! A pszühészek nagyobbik fele (lehet, hogy csupa túlbuzgó jóindulatból) de már a jól megválasztott kérdésekkel is úgy bele tudja égetni a gyerekbe az elvárt sztorit, hogy többé soha az életben meg nem állapítod, hogy mi is történt!
Az én fiam is "látta" hogy lelöktem a lépcsőn a mamát! (az nem számított, hogy a hülyepicsa éppen olyan időpontot vetetett a látleletbe, amikor BIZONYÍTHATÓAN az ország másik végén voltam!)
Bántalmazó és punktum!
alte trottel
@1magyar: BI-ZO-NYÍ-TÉK bazmeg!
Én nem állítok semmit, se pro se kontra! Lehet, hogy a fószer TÉNYLEG molesztálta a kislányt! Mondom, LEHET! De legalább annyira lehetséges, hogy anyuci ki akarja csinálni a pasast! És számomra az, hogy az ország legocsmányabb femináci söpredéke rohan rá koncolni, éppen ezt a variációt erősíti!
Katalina62
@alte trottel: Na akkor most idézném magamat hamár értelmezési gondoknál tartunk " Abban igazad van, hogy előfordul, hogy a nő ilyen hamis váddal illeti a férjét, de az is, hogy az igenis vétkes apa, férj hazugnak bélyegzi a feleségét, és a gyerekét." Mit gondolsz hány nőt próbált , vagy csinált is ki a férje egy jó ügyvéddel ahogy téged a feleséged? Ez nem azon műlik nő vagy-e vagy férfi, de szerintem ezt te is tudod. Egyébként ebben a történtben te határozottan állítottad az elején, hogy csakis a nő hazudik.
alte trottel
@Katalina62: Dyslexia?
"Egyébként ebben a történtben te határozottan állítottad az elején, hogy csakis a nő hazudik." - (hazudod) írod te
"Jelentsd föl a rohadékot gyerekmolesztálásért, és bántalmazásért"..."10 válóperes ügyvéd közül 14.7 ezt ajánlja!" - írom én.
És sehol, egy szóval se, amiről hablatyolsz!
És hány nőt csinált ki a férje egy jó ügyvéddel? Cirka egy százezred részét annak a férfimennyiségnek, akit a drága neje csinált ki a legszarabb ügyvéddel is! Tudod-e, hogy a családjogi ügyek hány százalékát tárgyalja olyan bíróság, ahol legalább az egyik ülnök férfi? Megmondom! 0.00 %-át! Egyszerűen NINCS olyan, hogy ilyen ügyekben férfi ítélkezzen! Szóval, a százméteres síkfutásban egyszerre indul nő és férfi, csak a férfi gúzsbakötve, két tonnás súlyt húzva, a nő meg autóval! Ugyan ki is fog győzni?
És még egyszer: erről a történetről NINCS határozott véleményem és egyik félnek sem hiszek, ergo egyik félről se állítom, hogy igazat mond vagy hazudik! Mindössze annak a véleményemnek adok hangot, hogy számora már az eléggé taszító, hogy az egyik legundorítóbb femináci társaság áll neki koncolni, másrészt a pedofil hajlamoknak korábban jelei szoknak mutatkozni.
PONT!
(és a továbbiakban szíveskedj nem hazudni)
Katalina62
@alte trottel: Annyira elfogult vagy hogy nincs értelme vitatkozni veled ebben a témában vitatkozni. Értem a sértettséged , és a sebzettségedet, de ez nem jogosít fel arra, hogy engem, vagy bárkit sértegess! Nekem a hozzászólásaidból ez jött át, azért reagáltam így, de veled ellentétben nem sértegettelek!
alte trottel
Csak hazugnak neveztél.
Az a csipkefinom női lélek...
Elfogultság? Háááát... Nem is tudom. Hiába, én (mivel herékkel vert meg a balsors) ab ovo nem lehetek olyan elfogulatlan, olyan tárgyilagos mint egy petefészkekkel rendelkező felsőbbrendű lény. Elvégre engem csak kicsináltak, anyagilag földbetapostak, egy szál pöcsben zavartak világgá (legalább AZ megmaradt) ezért nyilván nem tudom tárgyilagosan megítélni a való életet ellentétben a szegény naponta hatszor cipóravert, minden ötből négy megerőszakolt, évente meggyilkolt, ugyanazért a munkáért jusztis kevesebb bért kapó, üvegplafonnal gyötört csodalény.
Desischado
Rohadjon meg mind, amelyik ezt eltussolja! A szakemberek szerint a kislány nem tud ilyen történetet kitalálni, tehát nem hazudik! Remélem, ezt nem tudják elsikálni!!!
alte trottel
A kislány is tud ennél vadabb történeteket is kitalálni! (nekem van fiam is, lányom is és seggrülnél milyen szép, logikusan felépített kerek meséket ráztak ki kisujjból, hogy pl Ciceró a macsek mit is csinált, hogyan kergette el a kertből Alex pitbullal a gonosz medvét!
És egy megfelelően lefizetett vagy csak élből férfigyülölő, néha csak hülye túlbuzgár pisológus két-három célzatosan összeállított kérdéssorral olyan történetet rögzít egy gyerekben, amilyet csak akar!
Egy a fontos! Az abuzáló soha nem a _TE_ gyerekeden kezdi, nem jött egy gonosz fuvallat ami áttekercselte az agyát! Ha igaz a vád, akkor rengeteg előjele kellett, hogy legyen a hajlamnak!
Katalina62
@alte trottel:Még egy utolsó megjegyzés! Nem mondtam, sőt nem is gondoltam, hogy hazudsz,de azt igenis gondolom hogy jogos haragtól vezérelve, de elfogult, és szemellenzős vagy! Pont! Ennyi!
alte trottel
@Katalina62: A szemellenzőst visszautasítom!
Katalina62
@alte trottel: Rendben, bocs a szemellenzős nem a megfelelő kifejezés, bocs, de a véleményem többi részét fenntartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.