Tüske Lászlót nevezte ki öt évre az Országos Széchenyi Könyvtár élére Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter. Az intézetet februártól megbízott főigazgatóként Káldos János vezette, miután Szemere Péter személyes okokra hivatkozva februárban lemondott a tisztségről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...vagyis az arab irodalom már jó ?
Cicamama55
@Csizmás Kond: " Az alkalmasságin átment, pont jó, a célnak megfelelő! Nincs itt ebben vita!"
19:25
csikknorisz
@csikknorisz: Pontatlanul fogalmaztam, nem egy évvel korábban, hanem pár hónappal korábban az előző évben. De a lényegen ez nem változtat, az OSZK túlbuzgó prominense töröltetett minden művet tőlük, mert őt marhára zavarta, ami senki mást nem, hogy két népszerű magyar író regényei 68-69 évvel a haláluk után elérhetőek az országos elektronikus könyvtárban, a szabál az meg szabál ugye, meg kellett szüntetni ezt a hallatlan illegális cselekedetet. Erről nem sok hír volt a médiában, én is csak úgy kerestem rá, mikor észrevettem, hogy eltűnt az összes regényük. Azóta már visszarakták persze, mert a haláluk utáni 70 év eltelt. De mi változott volna, ha otthagyják arra másfél-két évre, ami már amúgy is ott volt évek óta? Semmi. Csak életbe lépett az "új seprű jól seper" effektus, vagyis kössünk bele mindenbe, kákán is csomót kell keresni. Most megint új seprű van, inkább már fel se megyek a honlapjukra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.