Nemcsak esélyesnek érzi magát a baloldali ellenzék közös főpolgármester-jelöltje, hanem biztos is benne, hogy nyerhet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
"2009-ben, a H1N1-járvány idején az ÁNTSZ tisztifőorvosaként a nyilvánosság előtt oltatta be magát hagyományos és H1N1 elleni vakcinával,[3] de a tévéfelvételeken nem látható egyértelműen, hogy ténylegesen megkapta volna az oltást, sőt a sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy egy kupakos tűt nyomtak a karjára.[4] A H1N1 elleni vakcinából hatmillió adagot rendeltek meg, ebből 800 ezer a raktáron maradt, annak ellenére, hogy 600 ezer ember nem kapta meg ingyenesen, hanem fizetniük kellett érte. Az Index szerint a fel nem használt oltóanyagokat is kifizették az ismeretlen tulajdonosi hátterű gyártó Omninvest Kft-nek.[3] Falus Ferencet azonban nem érdekelte, hogy a ciprusi tulajdonosok mögött kik állnak: „Soha nem kérdeztem, hogy a kávét, amit iszom, milyen tulajdonosi háttérrel készítették. Csak az érdekel, hogy milyen a kávé.”[5] Az oltóanyagról később kiderült, hogy rendkívül komoly mellékhatásai vannak, többek között idegbénulást okozó Guillain–Barré-szindrómát(en) is kiválthat.[4]"

Budapestnek tényleg egy ilyen orvos kell?
Polgármesternek?
Mint a fenti cikkből is kiderül, még azt is "lazán" kezeli, amihez elvileg ért! Lehet, hogy a színjátszáshoz jobban ért...
És mennyit ért egy város irányításához?
Persze majd lesznek "beosztottjai", akik kiosztják mit tegyen. :-)
Lesz a városnak egy báb vezetője!
Nálunk is van egy hasonló ambíciózus háziorvos, aki már istennek képzeli magát!
Ő mondja meg, kinek mi fájhat és mikor...!! Öntörvényű!
Ha ezek ketten egy kicsit is hasonlítanak egymáshoz: Isten óvja a fővárosiakat!!! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.