Tisztelt Szülők! Kérjük az alábbi pótlapot kinyomtatva, tűzőkapoccsal a 7. osztályos irodalomtankönyv 13. oldalához erősíteni! Kedves tanuló! Bizonyára csodálkozol azon, vajon miféle agybeteg képzeli azt, hogy a távmunka faxon folyik, és ez az idióta hány „microsoftos” játékot ismer, illetve mivel butítja magát microsoftos játékok helyett. Az is felmerülhet benned, miért gondolja Alföldi Jenő és Valaczka András trendinek az informatikus foglalkozást, mi bajuk a filmrendezőkkel, és miért nem tudnak alanyt és állítmányt egyeztetni. Vagy hogy mi a kifogásuk a CNN ellen azon kívül, hogy valószínűleg nem értik. Kedves hetedikes diák! Teljesen igazad van, ha ezeket az elmeroggyant seggfejeket jóízűen kiröhögöd, a véleményüket leszarod, aztán pont ugyanannyi hamburgert eszel vagy nem eszel, mint azelőtt. Viszont igen, van itt mit megbeszélni. Beszéljétek meg az iskolában, otthon, a plázákban és a centerekben, hogy nemcsak ez a két futóbolond hibás. Ők csak leírták a nevetséges...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na a szerzőpáros elérte a négyszáz százalékot, mint Pióker Ignác, persze a megbízóik is. Bónuszként beülhetnek a tanulók az időgépbe, visszamehetnek a kiskopasz világába. Csak így tovább dakota szellemirtók! Persze ha szednének egy kis cavingtont is, emlékeznének (vagy azt szednek és nem veszik észre, hogy hatástalan), a tanulmányaikból, hogy az lett a vége, amit egy ideig ünnepeltek, most meg lapos amnéziával felejteni szeretnének. (1956)
micfild
Nemcsak az a szomorú,hogy ilyet megirnak-megjelenik-hanem az, hogy vannak akik egyetértenek vele.
Van ismerősünk, aki pl a rockzenét és a számitógépet az ördög művének tartja... - azért a kisfia a BME-VIK mérnök info karán tanul... a biztonság kedvéért.. :-D
esdi
Az internet korában Közép-Európából vissza a középkorba? Mi jön ezután? Teljesen el fognak szigetelni minket? Orwel? Kádár J. ministráns fiú sem lehetett volna a brancsban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.