Szeged szocialista polgármestere egy felmérés szerint csupán három százalékos előnnyel rendelkezik Kothencz János, a Fidesz jelöltjével szemben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@esdi: Ha pedig ez így van akkor A Fidesznek, és Orbán Viktornak van igaza, hogy ennyire lenézi a népet! Egyébként nem az ilyen hozzáállásért ahogy most a Fidesz-kormány művel lettek elzavarva a szocik?
Katalina62
jav. amit most a Fidesz -kormány művel... Bocs!
szöszmösz
@Katalina62: Olyan a kormány, mint amilyent a nép megérdemel. Mitől lenne jobb?
Toby
@Katalina62: Ez úgy műlködik, hogy mintegy susogva elterjsztik, ha nem a Fidesz jeöltje nyer, szopcsi lesz, mert a qrmány ilyen-olyan indokkal, kifogással, mesével, de csökkenti/megvonja az állami támogatást, tehát elemi érdek, hogy a fidesznyik hasmesélő nyerjen !
Nézz körül az országban ! Minden nagyobb városban - ahol fidesznyik a helytartó - megy az utcák túrása, járdaépítés. parkrendezés, buszmegálló kiépítése, buszváró kiépítése...stb, de közel 5 évig a kisujjukat sem mozgatták, mert nem közelgett a helyhatósági választás napja !
Bezzeg stadionok secpec alatt !
Katalina62
@Toby: Tudom, hogy megy a zsarolás ezerrel, de az embereknek legalább egy kis ellenállást kellene tanúsítani! Mondjuk a azzal, hogy nem engedik annyira nyerni a fideszt az önkormányzati választásokon, és sajnos nem azért, mert az ellenzék annyira szuper, hanem mer ez egy jó koki lenne azért a kormánynak, a fidesznek, amit a népnek a saját érdekében ideje lenne megadjon nekik!
Toby
@Katalina62: Nézd ! Akiknek az akaratát, szándékát 1000-3000 Ft-os rezsi-rizsával lehet befolyásolni ( ma sem tudom, hogy Horváth Szilárdnak hogyan jön ki az "átlagos család" évi 115.000 Ft-os megtakarítása ! ) illetve az üres, tartalmatlan nemzetizéssel világmegváltó magyart lehet csinálni, ott ne várjunk csodát !
Nem véletlen az a minősítés, hogy birka a magyar !
Egy Svájc, egy Svédország már régen rács mógé tette volna a közpénz herdálókat, különösen úgy, hogy miközben az emberekre nem igazán fordítanak gondot, a saját hobbi, a nagyzolás, a pénzszórás büntetlenül mehet Gengszterisztánban !
Ehhez semmi más nem kellett, mint a rezsi-rizsa, a pofátlan hazudozás, manipulált KSH adatok, látványos többszörös "átadások" a " leszólok a piros telefonon és neked annyi" elve és gyakorlata, megfélemlítés, zsarolás miközben a "forradalmárok" ( hogy elveszett ez a szó is, mint a "magyar emberek" -re hivatkozás ) tejben, vajban !
A magyarnál ostobább, megvezethetőbb kevés van, egy piti, sima, vidéki mutatványos politikai atrakciótól dobnak a választók egy hátast, mert új, szebb világot ígértek !
Már 5. éve várjuk a sültgalambot, ahelyett, hogy ott ordítoznánk a csodapaloták ablakai alatt, hogy " hé, haver ! Nem ezt ígértétek !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.