A baloldal főpolgármester-jelöltje azt ígéri, hogy megválasztása esetén megakadályozza a kormány budai Várba költözését, mert annak nincs haszna, csak százmilliárdos költsége.

Falus Ferenc pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményben ezt annak kapcsán közölte, hogy a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a kabinet a Miniszterelnökség budavári elhelyezéséhez szükséges beruházások megvalósításával összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket.

A főpolgármester-jelölt közölte, a hivatal áthelyezésének a nemzetgazdaság szempontjából haszna nincs, ellenben százmilliárdos nagyságrendű költséggel jár. Hozzátette: ebből a pénzből a kormány inkább a 3-as metró felújítását finanszírozza ahelyett, hogy saját luxusberuházásaira költene.

Falus Ferenc azt írta: főpolgármesterré választása esetén meg fogja hiúsítani "ennek az esztelen, megalomán projektnek a megvalósulását". "Ha én leszek Budapest vezetője, Orbán Viktornak nem a Várban lesz a munkahelye" – fogalmazott.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Megakadályozná hogy fényességes tekintetű, turultojásból született félázsiaiak királya, vezérlő csillagunk, a földre szállt csúti parasztcaesar letekinthessen primitív, istenadta, jobbágy népére? Hát akkor hajrá budapestiek, hajrá magyar demokraták!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Nagyon remélem, hogy Falus megmutatja, hogy lehet jobban vezetni a fővárost. Szeged is sikeresen túlélt eddig.
nemkati
@volvós: Ez az, amit nem kéne elfelejteni. Hajszál pontosan mutatja 0rbán jellemét. De mást is. Sem akkor, sem azóta nem hallottam, hogy Tarlós tiltakozott volna ekkora aljasság hallatán. Nekem ne mondja (nekem is mondja, mert nyíltan levelezik) hogy Lázár nem mindenható, meg ilyenek. Akkor, 0rbánnak kellett volna megmondania, hogy a gyomra ezt már nem veszi be. Nem mondta, mert bevette.
levarosbukta
Aztán hogyan koma? Nyakon buritod őket jeges vízzel? Na'iszen!
Yoda69
Ha masert nem, mar ezert is raszavazok!
Cukkini
Falus:...megakadályozom a kormány budai Várba költözését...
Áthozom magamhoz és én használom. Saját tulajdonom lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.