A "keleti nyitás" jegyében most szeptembertől közel ötszáz külföldi diák kezdi meg tanulmányait hazai állami egyetemeken, akiknek a magyar állam fizeti a képzését és ad nekik ösztöndíjat. A 2014/2015-ös...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Több száz honi magyar diák meg semmit nem kap!
Boszi27
Ismételten gratulálok a nemzeti magyar kormánynak, . Gondolom ezt a döntést is széleskörű szakmai és társadalmi konzultáció előzte meg. A diplomavédés után ? évig kell majd Mo-n dolgozniuk? Plusz ajándékképpen állampolgárságot is kapnak? Érdekelne néhány kormánypárti hozzászóló véleménye! Ebben az országban előny, ha valaki nem határon belül él,vagy /és/ nem magyar. Ukránok ha akarják innen kapják a nyugdíjat, csupán egy Mo-i lakcím kell. Támogatunk erdélyi egyetemeket, és afrikai diákokat. A magyarországi magyar diákokat, nyugdíjasokat , dolgozókat miért nem. A mentők kopott gumival járnak, és gondot okoz a tankolás!! Mindent a szavazatokért???
tivoli
A mi értelmiségi elitünk nyugatra vándorol, mert itt nehéz a sorsuk. A keletről jöttek majd pótolják őket, mert nekik jobb sorsuk van itt. Kell egy kis segítség, hogy ne vágyjanak vissza hazájukba.
Pont ezt csinálják a nyugatiak is, elszívják a szellemi erőt.
tivoli
Nem csak ukránok kapnak innen nyugdíjat. Ismerek olyanokat, akik nyugatnak számító országban élnek és kapnak innen nyugdíjat, mert van magyarországon eltöltött 10-20 év munkaviszonyuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.