Bródy János tegnap azzal állt elő, hogy a köztévé cenzúrázva adta le Koncz Zsuzsa koncertjét. Bródy ezt alaposan benézte, aztán utólag „megcenzúrázta” saját bejegyzését – mindhiába.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Bródy elnézést kért mindenkitől és ugyanakkor kiállt a mai média- és kultúrszabadságról alkotott véleménye mellett. Na egy fideszes politikustól ilyet ne várjon senki, hogy bocsánatot kér, ha hibázik és 5 perc múlva is ugyanaz legyen a véleménye valamiről.
nemkati
@tivoli: Én nem tartom bohócnak, tévedett, belátta, annyi. Hogy iszonyat nagyot bukott volna, az nem igaz.

Na de én ezt a ronda című topikot nem tartom fönn tovább.
amaramaistanna
Olvassátok már el,hogy mit írt Bródy! Jól bemosott újra a köztévének és a kormánynak,mintha bocsánatot kért volna.A facebookon forog a komment ,mely egyszerűen óriási!Pl .ilyen megjegyzések vannak- nem szószerinti-nem lehet cenzúrázásról beszélni ott,ahol független a media és a független felügyelt és az alkotmány biztosítja a pluralizmust és a hírek valódiságát,a teljeskörű tájékoztatást...Ezt csak az érti félre,aki félre akarja érteni,mint otromba módon módon a válasz.hu tette .Milyen célból?
amaramaistanna
@amaramaistanna: az egyik: "módon" törölve,elnézést a duplikátért!
amaramaistanna
@pbalage: Ne légy már otromba.Ne csúsztass Falus videójáról.
Cukkini
Nem a nagyság a nagydolog, hanem emberségből naggyá válni.
Az okosság és a bölcsesség két különböző fogalom, de vannak összefüggések. Fürdések sem mindig egyformák a tisztálkodásaink, csodálkozásaink szempontjából.
Ember fogta saját pontyából juttasson másoknak is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.