Folyamatosan "oltják a tüzet" a jegybankban, miután a közvélemény felháborodott a 200 milliárd forintos alapítványtevésen, valamint a 20 milliárd forintot közelítő ingatlanvásárláson. A vélekedések szerint a közpénzek ilyen célú felhasználására nincs jogosítványa a Magyar Nemzeti Banknak, Matolcsy György jegybankelnök szerint viszont igen. A vita egyelőre eldöntetlen, sem a kormány, sem a tulajdonosi jogokat gyakorló nemzetgazdasági miniszter nem szólalt meg ez ügyben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eltolcsi, te kertbenezo szemu cimeres rablo! Ha azt hiszed, hogy ha a mult heten, ezen a heten es a jovo heten nem mesz el a koltsegvetesi ulesekre, meghallgatasokra, azok majd maguktol elmulnak?

Tanuld meg, te szerencsetlen, hogyha a strucc feje a homokban a vihar alatt, akkor a seggerol meg lefujja a szel a szepseges disztollakat...

(Mondhattam volna pavat is, de az nem dugja a fejet a homokba. Tudosok megallapitasa szerint a strucc sem, de legalabb ezt mondjak rola, es igy a hasonlatom is gyonyoru! Mindenesetre sokkal szebb, mint eltolcsi,... Brrrr! Szerintem azert tud folyamatosan hazudni, mert sosem kell a partnere szemebe nezni EGYENESEN...:o))
Yoda69
Ezt kellene gozerovel nyomni az ellenzeknek a valasztasokig. Ez nagyon magas labda.
Nem veletlenul jott elo hirtelen a fideSS ismet az oszodi beszeddel, de annak mar nincs akkora ereje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.