Rövid időn belül gyanúsítottként hallgathatják ki a XIII. kerületi MSZP-s parlamenti képviselőjét, akinek a héten függesztették fel a mentelmi jogát. Hiszékeny egy hangfelvétellel fogják szembesíteni, amely állítólag bizonyítja, hogy kenőpénzt kért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@JAJMÁR: Igen, de en meg mindig makacsul ragaszkodom ahhoz, hogy ha mar arrol a k@rva hangfelvetelrol hallottak VALAMIT a MULTBAN, akkor meg mi a banatos francnak kell ket het, amig bemutatjak a plebsznek is?

Meddig lehet ugy altalaban az embereket hulyenek nezni? - (A kerdesem koltoi volt, mert ahogy a valosagot elnezem, rohadt sokaig...:o)))

Bar az utobbi idoben mintha a COF elveszitette volna azt a fiatalos kis lenduletet, amivel mindig mindenkinek neki akart menni... Mi van, elfogyott a norveg zsozso, vagy eppen nincs szabadsagharcolnivalo ellenfel a lathataron?
Katalina62
Miért kell két hetet várni? Van bizonyítékuk, vagy mégse?! Miért kell ehhez két hét? Nem értem! Illetve ha értem akkor baj van, és nem csak a politikusokkal, az istenadta néppel is mert ezt tűri, és a jelek szerint tapsol is neki!
JAJMÁR
@karma1: 13:20 Nincs ellenfél, mindenki legyőzetett :(
Hányszor írtam le én ezt, ápr.7.-e előtt, hogy ez a tét.
A Világlátó írta nemrég, de olyan jó, hogy idézem. Remélem nem veszi zokon:
"Jól kitalált stratégia ez. Orbán és legszűkebb törzse a gazdaság, a pénzvilág , az igazságszolgáltatás, az államapparátus oldaláról, Semjén és a CÖF a nemzeteggyesítés bajnokai pedig az egyházak és a megrögzött fidesz szavazóbázis segítségével a társadalmi, szociális, de előbb mint utóbb a kultúrális és szellemi élet oldaláról egybegyúrja egy magyar nemzeti, össznépi akarattá az országot.
Aki nem akar ebben részt venni, megteheti hogy elmegy , vagy mélyen hallgat és ezzel él itt tovább. "
karma1
@JAJMÁR: Igen ezt en is olvastam Tole, es engem is ugyanigy megfogott a tiszta, ertelmes "vilaglatasa"...:o)

Sajnos, hogy idaig jutottunk, de akik a mi korunkban vannak, (tehat nem a me'g tenni kepes kozepkoruak, fiatalok), nem biztos, hogy el tudnak menni, es nekik mar nincs erejuk kimenni sem egy tuntetesre, sem mas tomegdemonstraciora, viszont mi eltunk egy masik rendszerben is, ami most bizony megszepult - ismerve a jelenlegi borzalmakat.

A fiatalok, ha most el is indulnanak valamiert, nem nagyon tudjak, hogy mit is hianyoljanak, mi az, ami 45-50 ev korulre mar minden embernek meg kellene, hogy legyen: lakasa, kocsija, berendezesi targyai, es legalabb annyi nyugdija, hogy ezek fenntartasat tudja fedezni. Mert ha mar beteg lesz, kell a penz a gyogyszerre, dietas elelemre, melegre a lakasban, kenyelmes kozlekedesre a sajat kocsival.

En megprobalom ezeket a dolgokat bespajzolni, mert nem akarok a gyerekem terhere lenni, viszont elve sem mehetunk a szocialis temetobe, barhogy is akarna'k ezt nagyon sokan a jelenlegi kormanyban (hisz a nyugdijasok csak tehernek vannak, eleg oket 4 evenkent ajnarozni egy egyhavi plusz nyugdijjal, oszt jonapot)...
JAJMÁR
@karma1: 13:46 Azt hiszem, én megfogadom a Világlátó tanácsát, a másodikat. Persze, amíg véleményt lehet mondani egy blogon, addig el is mondom... :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.