Hivatalosan nem jelezte Falus Ferenc, hogy nem megy el a Republikon Intézet csütörtöki konferenciáján – mondta el Horn Gábor, aki a maga részéről abszurdnak tartja az Együtt-PM által jelölt politikus hivatkozását. Falus egyébként arra hivatkozott, hogy azért nem megy el, mert Tarlós István sem lesz ott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@Yoda69: Én már nem értem ezt az egészet! Falusnak szerintem, ha úgy döntenek az őt támogató pártok, vissza kell lépjen!
bencemacska
@Katalina62: És döntöttek?
Én nem értem Falust sem, meg az őt indító pártokat sem.
Állandóan csak a kritika, ha van rajta sapka azért, ha nincs azért.
Támogatást honnan kap? Hallott valaki egy szoci potentátot megszólalni támogatóilag? Amikor Tóbiás kijelentette, hogy nem hajlandó egy képen lenni Falussal, akkor kellett volna Falusnak visszalépni és közölni, hogy nem óhajt korpa közé keveredni!!!
Tóbiás a küszöbhöz verhetné a seggét, ha felérné Falust. Mutasson fel valamit, ami alapján ilyen kijelentést tehet!!!
Yoda69
@Katalina62: Lehet hogy meg kivarnak, vagy a hatterben mar meegyeztek. Ne feledjuk, ha kihirdetik a szemelyt, a fideSS oriasi lejarato kampanyt fog inditani fasisztoid modszerekkel. Rengeteg kozpenzuk van erre a celra. Ot ember ellen megsem indithatnak egyszerre lejarato hadjaratot.
Talan a valasztas elott 1 hettel fogjak kihirdetni hogy ki a befuto. Az embereknek eleg idejuk lesz megemeszteni, a fideSSnek pedig nem lesz ido osszehozni egy negativ kampanyt. Csak bizakodom, hogy valami hasonlo forgatokonyv van a hatterben, es talan ez is magyarazat ra miert nem szolalnak meg a demokrata partvezetok, Gyurcsany, Tobias stb. Igy nem fognak ellentmondasba keveredni onmagukkal.
Ha nem lesz egyezseg, akkor ismet sarlos siman nyer, es ezzel elvesztik a 18-as valasztast is, mert nem lesz lehetoseg a baloldalnak a felerosodesre.
Katalina62
@Yoda69: Hát igen, esetleg ez lenne logikus lépés, de sajnos kétlem!
m.macskosz
@Yoda69: Az átlagemberek nem nagyon vevők a politikusok nyakatekert stratégiájára.
Szeretik az egyszerű, közérthető dolgokat. A választás előtt öt perccel tök mindegy,
kit indít az ellenzék, az utóbbi pár hét akciói már megpecsételték Falus sorsát épp úgy,
mint Tarlósét. Esély nincs, hogy a jelenlegi ellenzéki jelöltek külön-külön de akár konszenzussal legyőzzék. Ez a hajó már elment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.