A Kereszténydemokrata Néppárt Manfred Weberrel való megbeszélés után egyértelművé tette, hogy egyfelől sem az Európai Néppárt (EPP) háborús doktrínájával nem tud azonosulni, másfelől erkölcsi okokból nem tudja elfogadni Magyar Péter felvételét az EPP frakcióba, illetve a Tisza Pártot az EPP-be. Miután Magyar Pétert a mai napon az EPP frakció mégis felvette, ezért a KDNP távozik az EPP-ből és annak frakciójából – adta tájékoztatásul a KDNP a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
a fidesz mellé, mindkettó párt az eu fekete báránya.

Meloni elutasította Orbánt, nem akarja látni a Fideszt az Európai Konzervatívok és Reformerek EP-frakciójában
Az ECR több finn, belga, svéd és cseh tagpártja is jelezte, hogy számukra elfogadhatatlan lenne a Fidesz belépése.
nejlontacskó
"másfelől erkölcsi okokból nem tudja elfogadni Magyar Péter felvételét az EPP frakcióba, illetve a Tisza Pártot az EPP-be."

Magyar Péterrel kapcsolatban, egyenlőre nehéz tisztánlátni, de, hogy a Kdnp erkölcsre hivatkozik, az már kiveri a biztosítékot!
Ezek a szemforgató hamis papok, a kereszténység álcája mögé bújva sarcolják a magyar államkasszát, a már közelről sem fiatal, de még annyira sem demokratikus szarháziak, hathatós közreműködésével!
Peller Anikó
Rözög a gecivár, gyorsan köne néhány millió óriásplakát valami ócska hazugsággal, a jutubéra egy új háburus klipp garmada, lehetnének egészoldalas újsághirdetések néhány baromságról, vagy csak egy két dajcs fotó de lehetne akár sziszi is, hajrá fidesz csak minél hamarabb. A dögrováson.
Nessy
Ez jó! Kilép a KDNP az Európai Néppártből! Mind az egy fidesz listán bejutott "erkölcsös" tagja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.