A miniszterelnök Bicskén járt, és az ATV felvétele szerint egy régi éneket idézve azt mondta, ha a megváltó Bicskén született, jobban járt volna, mert Bicskén az emberek kedvesek és befogadóak. Nem akarok belemenni annak az elemzésébe, mennyire ildomos egy keresztény politikusnak Jézussal kampányolnia, és Jézust egy ilyen semmitmondó példaként felhasználni, inkább arról írnék kicsit, hogy hol lett volna jobb születnie még Jézusnak az akkori Júdeán vagy Galileán kívül. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
dr. Dániel Péter

Üzenem Orbán Viktornak, hogy amennyiben Jézus valóban Bicskén született volna, úgy a dátumtól függően az alábbiak valamelyike történt volna vele az első beszéde közben: 1.) A honfoglaló hunok lenyilazták volna, hiszen a békére próbált tanítani. 2.) A horthysta csendőrök agyonverték vagy deportálták volna, mert zsidó volt. 3.) A KDNP kiátkozta volna, hiszen zabigyereknek született és egy egykori prostituálttal élt együtt. 4.) Sőt még a NAV is lecsapott volna rá, mert vizezte a bort és adószám nélkül gyógyított.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.