Többen is jelezték, hogy szerda este pont akkor ment el az adás a T-home és Digi előfizetőknél, amikor az RTL Klub Házon kívül című műsorában Andy Vajnával foglalkoztak.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Amerikában kitelt a becsület, idejött a nyakunkra. És persze neki nem kell adóznia. Amúgy nem nézem meg a riportot, anélkül is tudom, kicsoda, és a vérnyomásomat is féltem! jellemtelen, gerinctelen, vén hülye! Ez a lényeg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kata53
Ez a Vajna annyira sötét, hogy még a TV is elsötétül, ha ő van műsorban!
Vizual
ne bántsátok ezt az "úrat" Miota ő felel a filmgyártásért élvezem a televizió adásait. Miért ? Mert ki megyek egy sört meginni az biztos azon a héten még legalábbb 8x látom azt a filmet. És fiatalkorom emlékei. Már akkor is untam azt álmagyar filmeket melyeket ehgy héten manapság már sokszor leadnak. No látjátok . ezzel az emberrel igy lopózkodott be a kulturkampf. Hogy 5 éve költi semmire a pénzt ? Hát máshol az adóhatoság keresi állítolag, nálunk nyugodtan alkothat. Hogy hozott ide pár produkciot ? Hmmm. Kinek is ment a jutalék belőle, vagy a bérleti dij. Nem tudjátok ? Hát én sem.
Vizual
Ja és az ő vezetése alatt ujbol élhetjük az 50-s évek kommunista filmjeit. Tudjátok ! Vitorlázógép meg hasonló gyünyörű rozsaszin álmok. Ez lett belőle.
Törölt felhasználó
Mű ember, mű filmekkel, mű élettel, mű feleséggel, de gazdag és sikeres!:)
Dr plágium
Komolyan mondom qrvára nem érdekel mit hablatyol ez az undorító vénember.
Maradt volna amerikában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.