Folyamatos a rendőri jelenlét Felsőzsolcán, ahol elsodort egy gyermeket egy autó, a könnyebben megsérült fiú hozzátartozói ezután megtámadták a kocsiban ülőket és megrongálták a járművet – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő este a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a megyei főkapitányságra hétfő délután érkezett a bejelentés, hogy Felsőzsolcán egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél a segítségnyújtási szándékkal megálló személyautóban ülő két férfit megtámadták.

A rendőrség szerint az ügy előzménye az volt, hogy a kocsi elsodort egy kétéves kisfiút. A hozzátartozók – miután a balesetet észlelték – az autó jobb első ablaküvegét betörték, és a jármű utasát, egy 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. Az autó 22 éves vezetője a támadás miatt elhajtott a helyszínről a néhány utcával arrébb található lakására.

A helyszínre kiérkező járőrök helyreállították a közrendet a településen – írta a főkapitányság. A balesetben elsodort kisfiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a horzsolásos sérüléseket szenvedett gyermeket ellátták, majd hazaengedték. Az anyagi kárral és könnyebb sérülésekkel járó eset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás részeként vizsgálja. A településen a rendőrség a szükséges ideig folyamatos, megerősített rendőri jelenlétet biztosít – olvasható a rendőrség közleményében.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Olaszliszka óta már nem állnék meg hasonló helyzet bekövetkeztekor. Ez nyilván rontana a helyzetemen, de mérlegelve a lehetséges körülményeket sokkal jobban járnék, ha segítség nyújtás elmulasztása miatt elítélne a bíróság, mintha a helyszínen a vélt vagy valós sérelem miatt nem gondolkodó figurák bosszújából eredően rám húzzák az agyagot.
Ezen figurák későbbi felelősségre vonásának pedig nem lenne jelentősége, mint ahogy Szögi Lajost sem támasztotta fel a bírósági ítélet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
alterego56
Ez már trend lesz hogy a "rejtett tartalék" lincseléssel rendez le egy közlekedési balesetet. Nem egyedi eset. Akinek esze van nem áll meg ha látja hogy purdét ütött el. Ha megáll az életével játszik.
Meine Ehre heisst Treue
Olaszliszka óta már nem állnék meg hasonló helyzet bekövetkeztekor. Ez nyilván rontana a helyzetemen, de mérlegelve a lehetséges körülményeket sokkal jobban járnék, ha segítség nyújtás elmulasztása miatt elítélne a bíróság, mintha a helyszínen a vélt vagy valós sérelem miatt nem gondolkodó figurák bosszújából eredően rám húzzák az agyagot.
Ezen figurák későbbi felelősségre vonásának pedig nem lenne jelentősége, mint ahogy Szögi Lajost sem támasztotta fel a bírósági ítélet.
dömdödöm
ki kell fejleszteni a vigyazat kis purdeveszely tablat ,ez olyan mint a szarvas athuzva
kkalman
Az ilyen sötét falvakban jobb ha az autós kiszáll a kocsijából és egy spárgával maga után húzza.
nezelodo
Ezek után csodálkozunk ha a kevésbé konszolidált kopaszok rögtön felkínálják a megoldást? Végül is a cigányok saját maguk hizlalják a gárda jelenséget.
human
Ha a kisgyerek felügyelet nélkül volt az úttesten, akkor a szülő a hibás és az autós a vétlen.
Én jártam már úgy, hogy gyerekek játszottak az úton, de látták hogy motorral jövök és az út két oldalára álltak. Mikor oda értem hozzájuk a legkisebb meggondolta magát, hogy ő mégis az út túloldalán akarja megvárni amíg elhaladok. Közvetlen előttem rohant át. Satufékkel sikerül elkerülni a balesetet szerencsére.
m.macskosz
@human: Legalább lekevertél neki egy maflást, hirtelen felindulásból?
Hellcat
Azért az csak szerintem szomorú, hogy egyből lehet tudni, hogy cigányokról van szó? Hol volt az anyuka mikor a két éves kölke az úton rohangált...aljadék népség.
Fradigege
Ha cigány elsodrok meg sem állok. Főleg ha látom, hogy jön felém a lincselő rejtett erőforrás véglény banda. A vicc a köbön, hogy a rendőrség helyre állítja a "rendet", de a lincselő hajlam az ugyanúgy meg marad. A következő ilyen esetben is ez a mentalitás. Gondolom leszarják a gyereket megnevelni, hogy ne rohangáljon az úttesten. Így potenciális hibás vagy elkövető minden autós, aki élni akar azzal a jogával, hogy A pontból eljusson B-be vagy C pontba. Nem is sejti, hogy ezzel az életével játszik, mert a véglények köztünk vannak. A rendőrségtől kérdem: ugye azért még mi vagyunk itthon?
lópicigáspár
Két éves az úton? Na lehet rögtön a gyermekvédelmet riadóztatni, meg a rendőrséget! Anyuciék mehetnek a kaptába kiskorú gondatlan veszélyeztetéséért, a pulya meg a lárvaházba! Mondjuk nem biztos, hogy jó megoldás, jön a tél, lehet pont erre ment ki a játék?
varrólány
Persze amikor kint kóvályog az úton a gyerek akkor sehol szülő ,hogy elmagyarázná az úttest nem játszótér. De érdekes módon hirtelen ott teremnek felháborodva amikor a gyerek miatt baleset van.
volvós
Sintérsanyabá felszólalása a Parlamentben:

- Miniszterelnök úrnak jelentem,
az országban rend van !!!
...és nem röhögte el magát !!!
human
@m.macskosz: Dehogy tettem volna ilyet. Örültem, hogy szerencsésen végződött a dolog. Megcsóváltam a fejem és mentem tovább.
Boszi27
@lópicigáspár: Gondolod oda mernek menni a gyermekvédelmisek?
whatthefuck
Cigánygerek elütéséhez nagy gázt? Előtte vagy utána?
Toby
Vjacseszlav Molotov:
Tisztítótűz !
(Hazafias vers, literes üvegre, annak benzintartalmára, üvegnyílást betömő rongydarabra )
Hajrá cigányok ! Másképpen nem is tudnátok erősíteni a Jobbikot ! Ostoba népség !
1magyar
Cigánygyerekek elsodrása esetén nem szabad megállni! Ez a tanulság!EGyébként ha lesz esze a sofőrnek feljelenti a szülőket amiért nem vigyáztak a gyerekre!
levi
@1magyar: Ha lesz esze a söfőrnek elköltözik a városból, mert este úgyis rágyújtják a házat.
Mellesleg ha cigányokat lát az ember az úton, jobb ha kerülőúton megy...bármikor eléd ugorhatnak szándékosan is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.