Az RTL KLub híradója szerint évek óta felesége százmilliós lakását használja a debreceni polgármester Óbudán, noha az nem szerepel a vagyonbevallásában.

A híradó megkérdezte a szomszédokat, akik elmondták, hogy valóban gyakran látják ott Kósa Lajost. A szakértők által százmilliósra becsült lakóparki ingatlan a politikus feleségének nevén van, neki azonban a fellelhető dokumentumok alapján soha nem volt annyi jövedelme, hogy ilyen értékű lakást vásároljon.

Kósa az RTL Klubnak azt nyilatkozta, azért nem tudott eddig senki a 155 négyzetméteres, 4,5 szobás lakásról, mert "sosem kérdezték". Megszerzésének körülményeit úgy magyarázta, hogy egy korábbi debreceni házukat cserélték el erre a lakásra, ugyanakkor vettek egy másik debreceni házat is, aminek a hitelét azóta is törlesztik.

A riport szerint egy olyan beruházó cég is összefüggésbe hozható a drága ingatlannal, amelyik korábban Debrecenben több beruházásban is részt vett, erről azonban a holnapi Házon kívül című műsorban derülhet ki több.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr.rézbagoly
Összespórolta a lelkem a havi 47 ezerből!!!Meg kiegészitette a konyhapénzből!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@human: Én a nem napon barnultakra gondoltam, ha politikus még rosszabb.
Gyuri Géderről
@Horizont: A csoda, az ország népének kezében van. Lámpavas tömkelegével, a kötelet, meg "Köteles" Kövér biztosíthatja, hiszen köztudott, Ö tartalékolt (igaz mások számára) de kölcsön lehetne kérni.
Gyuri Géderről
Remélem, a kormány fizeti a feleség számára a lakás bérleti díját. Hiszen Kósa csak ott lakik, és, jár ami jár. /Ezt a kereszténydemokrata vezér megmondta!/
Szimba
@Horizont: A vagyonnyilatkozatban egyik kérdés: Lakástulajdon és lakótelek-tulajdon (vagy állandó, illetve tartós használat.. tartós használat: kósa nem tartósan használja? Másik: A KÖTELEZETTEL EGY HÁZTARTÁSBAN ÉLŐ HOZZÁTARTOZÓ SZEMÉLYI ADATAI, VALAMINT JÖVEDELMI, ÉRDEKELTSÉGI ÉS VAGYONI VISZONYAIRA VONATKOZÓ ADATOK.
kukac50
Orbán miért nem Kósának,Rogánnak ,Szíjártónak küldött csekket,hogy támogassa a Fideszt?
Volt a pofájukon bőr olyanoknak küldeni akik a létminimum alatti jövedelemből élnek.
Grafix69
Jaj na meg ez is ennek is csak megszületni volt nehéz, szerintem polgármesternek született.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.