Beállt kampányolni Bokros mellé, és aki visszafogottságot várt, tévedett. A véresszájú ellenzéki politikust alakította, de az éles kritikák folyamából a jelenlegi ellenzékre is fröccsent nem is egy-két csepp.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
Annyiban igaza van, hogy valódi rendszerváltás kell, Fidesztől és Mszp-től "megtisztulva". Erre sajnos azonban nem sok esély van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@coni: ma, 18:47
Várjuk ki a végét.
Jó ötlet ez a Bokros a politikacsinálók részéről, mert a nép ismét önként akasztja a nyakába a kötelet.
nemjoezigy
@tivoli: @Yoda69: szerencsére nem vagyok BP-i, de a hírekből mindig tájékozódtam. Tivolival értek egyet a demszki vagyongyarapodásáról, a terepjáró használatáról, a tengerparti építkezésről és a mentalitásaáról, aminek egyenes következménye a mai helyzet, a tarlósi időszak és továbbmenve a szociszdsz közös produkció eredményezte a fideszkdnp országrabló tevékenységét. Mert ilyen a nép, gyorsan felejt, a fideszkdnp meg ezt kihasználja, mert náluk az 1/4 = 2/3.
Erről ennyit.
tivoli
@nemjoezigy: tegnap, 21:09
Ha Demszky tisztességes, feddhetetlen politikus lett volna, a pestiek nem utálták volna olyannyira, hogy bárki jó lett helyette, csak tűnjön el már.
Desischado
A tarlósnál feltétlenül jobb lenne. Ami pedig a megszorításokat illeti, jelezném, hogy a zsírmore ugyanerre készül a választások után!
tivoli
@Desischado: ma, 20:23
Igazad van csillagom. Majd Bokros megteszi mindazt szívfájdalom nélkül, ami a Tarlósra várna, ha újraválasztanák. És ti még tapsolni is fogtok örömötökben, hogy nem Tarlós az, aki kifoszt benneteket.
coni
Sajnos abból kell kiindulni, hogy a főváros katasztrofális állapotban van a BKV-vel együtt. Az új buszok amiket vesznek használhatatlanok (csak elől lehet felszállni, de a szúk folyosók miatt nem lehet hátra menni mert nem fér el 2 ember a folyosón). Reggelente akkora a tömeg, hogy a fél megállónyi ember lemarad.
A jelenlegi helyzetben már nincs más megoldás, mint egy tisztességes, de szigorú pénzügyi szakember. Különben csődbe megy a főváros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.