A Telin TV készített interjút Orbán Viktorral, aminek a fontosabb részeiből a Szeged Ma írt cikket.

A kormányfő vicces dolognak nevezte, hogy miközben ők az ország megújításáért dolgoznak már hosszú évek óta, a Fidesz szegedi szervezete nem mutatta a megújulás jeleit. Orbán Viktor jelezte, „a politikának a lényege nem a hatalom, a döntéshozás és a pénzek osztogatása”, hanem a közösség építése. A politika célja, hogy az emberek úgy érezzék, ők is be tudnak kapcsolódni az ország ügyeinek az intézésébe. Az ország legtöbb városa ilyen, de a Fidesznek Szegeden valahogy ez nem sikerült.

A kormányfő szerint úgy nem jut előre az ország, hogy „egyik nap lefasisztázzuk a magyar kormányt, mindenfajta ronda dolgokat mondunk róla, elszaladunk följelenteni mindenfajta helyekre Európában, és azt is követeljük, hogy vegyenek el az országtól pénzt, aztán másnap meg jövünk Budapestre a kormányhoz, hogy szeretnénk ezt is meg azt is. Ez így nem fog menni!”. Szeged szempontjából szerinte az október 12-i választásnak talán még nagyobb a tétje, mint az ország legtöbb helyén. Úgy gondolja, Szeged a lefojtott energiák városa – írja a Szeged Ma.

Az Orbán-interjút egyébként az alábbi időpontokban adja le a Telin TV:
10.07. (kedd) 18:40
10.08. (szerda) 9:30, 17:40
10.09. (csütörtök) 18:00
10.10. (péntek) 18:50
10.11. (szombat) 19:20

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Orbán Viktor jelezte, „a politikának a lényege nem a hatalom, a döntéshozás és a pénzek osztogatása”, hanem a közösség építése."- na bsszus ezt biztos olvasta valahol!! Mert hogy nem ezt csinálja az qrva szentség!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Mobil123: "nem vagy senki hogy ilyet tégy"
De igen hívő vagyok s neked nincs sem jogod sem okod Istent káromolni.

"És a hisztit te kezdted nem én"
Vissza a dedóba?
JAJMÁR
@koszpeko: @KERKA: Tény, hogy se pénzt, se fáradságot nem sajnálnak és semmit és senkit nem kímélnek, egy cél van: a hatalom.
coyote3
Miért nem csinálnak egy orbán tv-t? És 0-tól 24-ig nyomathatnák az agyatlan fanoknak :)
Desischado
Kiváncsian várom, hogy mire megy szsírmore ezzel a sok ordas hazudozással! Vajon április óta okosodtak valamennyit az emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.