Az Index szerint kirúgtak az OXOX-tól mindenkit, miután a lap azt írta, hogy a fideszes Századvég megveszi az MSZP-s Népszabadságot.

A cikket “Bréking: A Századvég vásárolta fel a Népszabit!” címmel jelentették meg múlt csütörtökön, ezután viszont helyre kellett igazítaniuk azal, hogy rászedték őket és téves információt kaptak. De ez nem volt elég. Az Index azt írja, hogy ezután azonnal menesztették Horváth Balázs főszerkesztőt – a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettesének fiát, és a hat-hét fős újságírócsapatot is.

Elég keményen ajánlották a Facebookon a cikket, ezt írták mellé:

"Megszületett az ideológiai nézetek felett átívelő testvériség a magyar jobb- és baloldal között. A Népszabadságot a Fideszes Századvég és az MSZP Szabad Sajtó Alapítványa immár közösen irányíthatja."

Az eredeti tulajdonosi hozzáállás szerint korlátozás nélkül bármiről írhattak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Úgy látszik túl korán hozták nylvánisságra...
KERKA
És különben is ilyen drága újságot megvenni, a Fidesznek erre nincs pénze:))
leszúrt rittberger
Időben bezárt, most hallok róla először...
mariaberta
Ami manapság a Népszabadság körül zajlik, nem túlságosan hízelgő.
Hogy melyik volt az első nem tudom, azaz a lapszám csökkentés, vagy a főszerkesztő váltás, de azt tudom, hogy miután megtörtént a negyedéves előfizetés, 4 oldallal kevesebb lett az újság.
Gondolom kárpótlásnak szánják hogy kapunk mellékletként 8-10 oldalas külön hirdetést, ha az hiányzik, akkor a l6 lapból egy teljes oldal plusz féloldal ugyancsak hirdetést tartalmaz.
Mivel az előfizetésünk egy negyedévre szól, változtatni nem tudunk , de ez volt az utolsó eset, hogy előfizetünk arra a Népszabadságra, amelynek évtizedekig előfizetői voltunk. Minket többször nem vernek át, ha annak idején Blikket szerettem volna olvasni, azt veszem meg. De arra sem régen, sem most nem vagyunk vevők.
mariaberta
Fentieket kiegészítem azzal a csodás hírrel, hogy megkaptuk a Népszabadságtól a következő negyedévre szóló csekket.
Természetesen az ár változatlanul 11460.- Ft, de ajándékban kaphatok a Fővárosi Állat és Növénykertbe 2 db belépőt.
Köszönöm, de a közel jövőben nem kívánok az Állatkertbe menni, mint ahogy nem kívánom finanszírozni azokat a kéretlen hirdetéseket, reklám oldalakat, amiket kapunk az elvett 4 oldal helyett. Különösen azért sem érdekelnek a hirdetések, mert postaládánk rendre tömve vannak ilyen reklám anyagokkal.
Hát : Isten veled Népszabadság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.