Az e-útdíj ellenőrzésére telepített kamerarendszert is bevetné az adóhatóság, nem csak a kamionosokkal szemben. A vámosok a tehergépkocsik számára bevezetett használatarányos e-útdíj ellenőrző kamerarendszerét vennék igénybe az áfa- és egyéb adócsalások visszaszorítása érdekében. (A fuvarozók eközben azt szeretnék, hogy ne csak a NAV, hanem a rendőrség is használja a kamerákat, mégpedig a rakomány- és járműlopások felderítése, visszaszorítása érdekében.)

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Van remény, hogy a Horváth András (ex-NAV revizor ) ZÖLD DOSSZÈJA
is elökerül az eredeti terv szerint ??? Az originál változat ...és nem valami
javitott, elsimitott
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Strong: Horváth András elmondta, hogy nem a gyanús ügyleteket végző cégek kiszúrása a nehéz (megfelelő adatbázis lekérdezéssel). A baj az, hogy vizsgálati szakaszba nem jut el a dolog, mert fentről leszólnak.
Ha meg azért védenék a nagy áfacsalókat, mert bezárásuk esetén több ember munkanélkülivé válna, akkor kérdem én, hogy akkor mint mondjanak azok a kereskedők akik nem tudják tartani a versenyt az áfacsalókkal szemben és kénytelenek alkalmazottat elküldeni, bezárni a boltot.
Strong
@human: Úgy gondolom, hogy a "stratégiai megállapodások" valahol pont ezt jelenti..
Nem hallottam még olyan ellenőrzésekről, amik a stratégiai partnereknél történtek, és komoly eredménnyel jártak volna..
human
@Strong: A stratégiai megállapodások már azzal betöltötték szerepüket, hogy azt a téves látszatot keltik, mintha bármilyen kötelezettséget is vállalna bármelyik fél. Olyan ez mintha a munkáltatómmal stratégiai megállapodást írnék alá, hogy én vállalom reggel bemegyek, dolgozok, hazamegyek. Ő meg vállalja, hogy ezért cserébe nekem pénzt ad. Mire jó ez? Semmire, mert a munkaszerződés már ezt eleve tartalmazza.
tivoli
Ha elképzeljük, ilyen lehet az a totális megfigyelés:
Minden adózó mögé kell egy ellenőr, ja nem is egy, inkább kettő, mert éjjel nappal valakire figyelni ugye fizikai képtelenség. Lényeg, nehogy legyen egy szabad perce az alanynak, mert akkor stikában bármire képes.
Voálá! Máris meg van az 5 millió munkahely.
Csak azt nem tudom még, hogy a külföldi érdekeltségű és az offsor cégeket ki fogja ellenőrizni?
nyanya001
Kósa, Rogán, Szíjártó... totálisan kellene megvizsgálni a gazdagodásukat !
nezelodo
"human
Ha már van, akkor használják."

A kívánságod hamarosan teljesül! majd elcsodálkozol honnan a fénykép, amint vezetés közben telefonálsz, vagy nem kapcsolod be a biztonsági övedet! Szóval kezükben az eszköz a törvényszegők lefülelésére és megsarcolására! Ja, hogy inkább az áfás fuvarozókra gondoltatok? Á az tök szabályosan le lesz papírozva, mint a Szíjas családi kölcsönei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.