Tarlós István főpolgármester nem ment el a vitára ezúttal sem. Kihívói nélküle vitáznak négy témában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Abban nincs kockázat ha Tarlós és Vitézy páros rádióban felolvassa Bokros "bűneit".
A szemébe mondani nehezebb mert érvelni kell és Bokros is érvelhet.
Jankó123
Ő is, mint Sir Lancelot, "farkát behúzva bátran megfutott"!
:-)))
nemkati
Nézem az ATV-t, a főpolgármesteri vitát.

Az LMP-s pasi (nem jegyzem meg a nevét) két szót nem bír kinyögni hogy közte ne legyen néhány öööö. Így, sajnálom, a mondanivalóra már nem bírok koncentrálni. Ez az ember szerintem el fog tűnni a végtelenben.

A Liberálisok jelöltje már sokkal gördülékenyebben beszél, ezáltal követhető a mondanivalója, és alapjában egyet is értek vele. Őt már el tudnám fogadni.

A jobbikos Staudt profi, már-már fideszesen profi, vagyis profin adja elő, amit mondani akar. Azzal együtt, hogy tárgyi tévedéseit olyan stílusban adja elő, amivel bárkit meg tud győzni, akinek hasonlóan helytelen tárgyi tévedései vannak, és azokat is, akik nem akarják látni a valóságot. Emellett vannak elfogadható, valamint számomra alapból visszautasítandó nézetei és ebből adódó programja, majd ha lesz alkalom, elmondom, mik ezek, ha érdekel valakit, ha nem. De a Jobbik, úgy ahogy van, tőlem fényévekre található.

Bokros pedig szintén profi, mint szónok és mint politikus, de ő régóta is politizál, meg olyan alkat is. Nem mindenben értek vele egyet, de még mindig a legtöbb dologban olyanokat mondott, amit el tudok fogadni vagy helyeselni tudok.

Hogy Tarlós nem jött el, az sajnálatos. De ő már 4 éve elmondja a mondókáját, talán mondhatom, hogy el tudom képzelni, mit mondana, és a hozzá intézett kérdésekre mit válaszolna. Ezzel együtt nem bántam volna, ha megtudhattam volna, hogy egy-egy hozzá intézett kérdésre egy ilyen vitában mit válaszolna.
coni
Tarlós az elmúlt 4 évben minden mondókáját úgy kezdte: "mert a Demszky"

Demszkyt működése alatt nagyon nem kedveltem, de az elmúlt 4 év felértékelte a szememben, pedig annak idején azt hittem rosszabb nem lehet. Ugyanez áll a szocik kormányzására is. A jelenleginél csak jobb jöhet, 25 éve ez a jelenlegi kormány ártott legtöbbet az országnak. (Vagy 60 éve).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.