Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával folytatódik az Országgyűlés munkája az önkormányzati választások előtt tartott kéthetes szünetet követően.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Lesz megint Orbán :Folytatjuk ..."Folytatjuk!" Mivel ezt nem más mondta, mint az Ember Aki Sohasem Hazudott, már tudjuk is, mi következik: 36 újabb adónem, közmunkások számának megduplázása munkahelyteremtés címén, a trafik- és földmutyi után alkohol- és patikamutyi, állami beruházások növelése kizárólag EU-s pénzekből, az ezekhez kapcsolódó közbeszerzések elnyerése "baráti cégek" révén, a Forint árfolyamának "feltornászása 320 EUR-ra, folyamatos benzinár emelés, a nagy szolgáltató cégek lepusztítása majd államosítása a rezsicsökkentés folytatásával, különadókkal a működő tőke kiüldözése az országból, stb.Van rá három év. És akkor nagyon jó lesz nekünk. Ezért szavaztunk rájuk. Éljen dicső Pártunk és Kormányunk, Szeretett Vezérünk!
Orbán, nem gondolod, hogy egy kicsit szerény célok ezek?
Nem lépünk ki az EU-ból, nem jutnak hatalomra a szélsőségesek, ennyit még én is meg tudok ígérni, ha hatalomra kerülök.
"munkaalapú gazdaság"- mit jelent ez? Ja, hogy mindenki napkeltétől napnyugtáig dógozhat vakulásig, értem.
No fideszesek:
- adócsökkentést terveztek és lett több mint 30 adó
- támadást terveztek a bürokrácia ellen és nagyobb a bürokrácia mint valaha
- két hét alatt rend, és lett óriási káosz
- állampolgárság megkettőzése sikerült, és milyen jól jött a határon túliak szavazata..
Ismét egy hazug, illúziókeltő, csúsztató, semmirekellő, közgépes, századvéges, szabadrabló kormány folytathatja ámokfutását! hurrá!
Nem elég jónak lenni! Ehhez az eredményhez tevékenyen hozzájárult az ellenzék ostobasága! MEGINT!
bakegya
Azt hazudik amit akar-Magyarország süket is meg vak is-és nyakig úsztatják vérnarancs lében!
mariaberta
Hát csak hallgassák, megérdemlik. A baloldalon pedig elgondolkodhatnak azon, hova vezetett ez a nagy rivalizálás, és milyen eredménnyel zárult az, hogy képtelenek voltak egységet alkotni, mindegyik saját pártot akart, most megkapták. Fidesz csak egy van, feljövőben a jobbik, a baloldal pedig nyaldoshassa sebeit.

Köszönet elsősorban Tóbiásnak, aki szerintem teljesen alkalmatlan az MSZP vezetésére. köszönhető a volt MSZP-seknek, élén Szili Katalinnal és társaival.
Majd szóljanak akkor, ha megteremtik a baloldal egységét, mini pártokkal, önjelölt pártvezetőkkel széttrancsírozott baloldallal nem lehet ezt a diktatórikus kormányt leváltani.
Lehet tanulni!!! És szükséges elsajátítani azt a módszert, hogy lehet pénzt szerezni, mert mint a mellékelt ábra mutatja, azzal mindent el lehet érni. Keressenek maguknak Kaja Ibrahimot , Joszip-ot próbáljanak lenyúlni olyan pénzeket, mint a nyugdíj megtakarítások, -bár azt nehéz lesz-.
És gondoskodjanak néhány alkalmas időben történő véletlen balesetekről is.Másolni, másolni, másolni. / Igaz, Montecuccoli szerint a politikához három dolog kell; PÉNZ PÉNZ PÉNZ, na ezt Orbán Viktor jól megtanulta./ De az ügyesebbtől nem szégyen tanulni.
"Magas röptű" elmélkedésem ezzel befejezem. Sok szerencsét szerencsétlen baloldal!
human
Orbán kormánya biztos benne lesz a történelem könyvekben. Vastag betűvel szedve lesz, hogy 44%-ból csináltak maguknak 2/3-ot, ellehetetlenítették a civil kontrollt, köztársasági elnökké tettek egy csalót, a szegényeket sújtó gazdasági válságban stadionokat építettek, vita nélküli kampányaik a pénzosztásra koncentráltak és Orbán tanácsadója egy nyugdíjasokat bántalmazó alak volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.