Sokan kiakadtak, milyen kevés az elvándorló a statisztikai hivatal kutatása szerint. Megmagyarázzuk, hogy jött ki ez a szám.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
A burgenlandi tartományi munkaügyi központ adatai szerint a tartományban 30 000 a magyar munkavállalók száma. De bárhol szálltunk meg a labancoknál, mindenhol volt magyar munkavállaló. és ez csak AUSZTRIA..
Szimba
"...korábban milliós létszámról suttogtak. Tény, hogy a statisztika adatforrásai nem tökéletesek, de ennél pontosabb számot megalapozottan nem nagyon lehet mondani. Hasra ütni meg bárki tud" -hát ennyi. Ki hisz a statisztikának ma Magyarországon,ami nem a kormány célját szolgálja?
kamazuka
Cimbimmel a ködös albionban közölték a társadalombiztinél,hogy egymillióegyszáz...adik magyar munkavállaló.
Hogyan lehetséges ez?
Totál egyszerű meg kell számolni,hogy hány ország tartozik az angol nemzetközösségbe.Mert ha innen nézzük az mind,akár a volt gyarmatok is mind mind európaiuniós ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.