Nem férhetnek hozzá az Egyesült Államokban levő vagyonukhoz azok a magyar kormányközeli személyek, kormánytisztviselők, akiket most tiltólistára tett az Egyesült Államok – írja a hvg.hu.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Az a magyar állam tulajdona amit elloptak ezek a habonyos férgek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Az a magyar állam tulajdona amit elloptak ezek a habonyos férgek.
Meine Ehre heisst Treue
Helyes itthon is zárolni kellene és a vagyonnal együtt őket is!
karma1
@Dr. Felipe: Nem mondtak, hogy elkoboztak, hanem hogy zaroltak. Nagy valoszinuseggel nem vasarnapi promenadra mentek oda, ezek szerint mindnek anyagi erdekeltsege van ott, es azt akartak egy kicsit felturbozni.

Most pedig a nevukben a magyar allam vonja ketsegbe az amerikaiak helyi nyomozasanak az eredmenyeit...

A baj az, hogyha a magyar adofizetok penzet is siboltak oda ki ezek a szemetek, akkor az mar regen valami Jezusszive Maria Anyank tarsasag 1000 eves oroksegekent szerepel valamilyen nyilvantartasban, mert menetkozben agyonmostak azt mar jo sok kezen...
Ha pedig az allam kapja vissza, akkor megint csak az orbani hatalmat erositi, akik addigra mar olyan ovatosak lesznek, hogy mast (esetleg egy ujabb Alapkatyvasz modositast) vezetnek be, csak hogy naluk maradhasson a penz...:o(((
Csizmás Kond
Naszóval...
- Augusztusban borzalmasan alakult a magyar ipari termelés: a német Audi a nyár utolsó hónapjában három hétre leállította a motorgyártást, pedig előzetesen még a termelés felfutása volt várható a német autógyár új termelési kapacitásainak üzembe helyezése miatt. Az informátor szerint ezzel a Németország a három hetes termeléskieséssel jelezte a magyar kormánynak, mennyire függ a magyar gazdaság a németektől.
- Az amerikaiak haragját tovább erősíthette, hogy bár NATO-tagország vagyunk, Orbán Viktor mégis Oroszország felé tett lépéseket: ők kapták a paksi bővítést és a magyar civilekkel szembeni piszkálódás sem oldott a feszültségeken.
Mi ez ha nem fenyegetés, korrupció és terror ?
-
Csizmás Kond
@Horizont: Miért mire gondoltál ?
Nézzd meg még az utósló celebnek is valami multinacionális cége van , olyan amihez nem ért de üzletember. Tv riporter újságíró tanár dékán mind mind üzletemberek.
Csizmás Kond
@Horizont: ..csak nem mindkettő vagy...nahát...:)))
Csizmás Kond
@Horizont: ...ezt valami rajzfilmben láthattad...na de a többit csak este...pussz !
karma1
@Csizmás Kond: Ne izelgesd mar Horizontot, nezz inkabb a sajat avatarodra, oszt meglatod, mekkora ginger (ro"t narancsvoros) szoru kandur vagy te...:o)
Csizmás Kond
@karma1: ..rossz a képernyőd, az színem barna meg sárga és a kettő keveréke.
karma1
@Csizmás Kond: Ginger cat voltal te mar a Shrek-ben is...Voroses sarga vo't az bizony, szep nagy zold szemekkel,... Na meg az Antonio Banderassal szinkronizalva...:o))

Mi van, a humorodat szabira kuldted?
Kulonben az avatarodat csipem: talalo...:o))
Csizmás Kond
@karma1: ...az lehet a baj, hogy sokáig aludtam...:)
karma1
@Csizmás Kond: Mi a fene mast csinalnal vasarnap?...:o)) Csak pihizzel, a hetvege arra valo...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.