Szerdán kerül a parlament elé az a 40 oldalas Kehi-jelentés, amely a Norvég Civil Alapok támogatásainak felhasználását vizsgálja. A hvg.hu információi szerint olyan nehezen megmagyarázható tárgyi eszközök számláit is elszámolta az Ökotárs Alapítvány, mint a tampon és a kávé. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ökör társítása ez a témának-még diszkriminatív és zaklatás is.Emberileg,megbotránkozttást keltő ha ez így megtörténhetett,ahogy közzé van téve.Szerintem a tamponhasználat-KIFEJEZETTEN EGÉSZSÉGTELEN,DE EGY DOLGOZÓ NŐNÉLelkerülhetetlen szükséglet-ha túlórában és esetleg egy tárgyaláson ül órákig!
A KÁVÉ PEDIG A MI KULTÚRÁNKBAN AZ ÜZLETI-PROTOKOL LEGOLCSÓBB RÉSZE!
CSakk egy kis összehasonlítás---ha már vizsgálódunk a civil-önkéntesek körül is akár.
A kurva drága szállodában hentergés a kontazűri napos oldalon viszont nem hinném hogy igazán államérdekből fizetendő lenne és azt se hiszem el hogy mészároskutyagumi és a többi rokony és haver,akár vádalkuval szerzett kacsalábon forgolódhatna,s akkora segélyezésben kellett volna részesíteni pár év leforgása alatt hogy milliárdokkal dobálózhassanak,pl.stadionnal a kertjük végében!
coyote3
Ha ilyet tettek az Ökotársnál, azt ki kell vizsgálni keményen. Akárcsak a stadionok ügyét, a kiskancsi komcsi, meg a zselés kakjadú házának és nyaralójának ügyét. meg a többi lopást és mutyit!!!
Katalina62
@coyote3: "Kis utánajárással megtudtuk, hogy a tampon egyebek mellett része volt annak a motivációs higiéniai csomagnak, melyet a Kékpont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia állított össze, hogy a szerhasználók – köztük természetesen nők is – részt vegyenek egy, a norvégok által támogatott "sorstárs" munkacsoport programban. Azok, akik ebbe bevonódtak, és végigcsinálták a képzést, azok az adott területen (pl. szexmunka) a sorstársaik között közvetítették a workshopok üzenetét (pl. használjanak óvszert), és a résztvevők minden esetben kaptak ilyen motivációs csomagot. Mindez a Kékpont összes beszámolójában benne volt, így ha rendesen elolvasták volna azokat, a Kehi számára is kiderülhetett volna, miről van szó.

„Amikor korábban a Központi Környezetvédelmi Alap pályázatait monitoroztam, emlékszem, mennyire felháborodtam, mert az egyik szervezet el akart számolni egy rekesz sört. Utánakérdeztem, és kiderült, hogy egy nyári táborában rovarcsapdának használták fel” – mondta Foltányi, aki szerint jobban tette volna a Kehi, ha tényleg a tamponokon akadtak ki, hogy utánakérdez az érintett szervezetnél."

hvg.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.