Sajtótájékoztatót tartott tegnap Washingtonban Marie Harf, az USA külügyminisztériumának helyettes szóvivője, egyébként a CIA volt szóvivője. Szóba került a világ szinte összes válságpontja, Törökország, Kuba, Irán és Libanon, aztán közvetlenül Japán után, de még az Ebola előtt sorra került az igazán forró téma: Magyarország. Íme a parázs kérdezz-felelek magyarul, az eredeti változat itt olvasható. KÉRDÉS: Rátérhetek Magyarországra? MS. HARF: Igen. KÉRDÉS: Tudom, hogy nem gyakran beszélünk Magyarországról, de úgy tűnik, az USA beutazási tilalmat rendelt el több magyar kormánytisztviselő ellen. MS. HARF: Így tettünk. KÉRDÉS: A hét végén tudósítottunk erről. És ez akkor történik, amikor, azt hiszem, a külügyminiszter, akinek a nevét, attól tartok, nem tudom rendesen kiejteni – Szijjarto – kedden Washingtonba érkezik. Több magas szintű megbeszélést folytat majd. Arra vagyok kíváncsi, hogy meg tudja-e erősíteni, hogy a) kivel találkozik, b) miért léptették érvénybe ezeket...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
"Tehát feltételezhetjük, hogy ez nem érvényes a külügyminiszterre, hiszen ő …"

A külügyminiszterünk nincs kitiltva az USA-ból. Ez a jó hír. A rossz, hogy a kitiltottak száma nem végleges...

Több tiszteletet a kormánynak!
bakegya
Ja és valamiLLen igazán ütős hungary-kumm nélkül ,simán vörösborral tálalják .Viktor pincérhez ragaszkodom -első kézből közmunkában,UPPP-DATE ,PROTO-COLL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.