A kormány 2015. január 1-jével elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszert (Trade Controll) vezet be az áfacsalások megakadályozására. A rendszer célja az áruk útjának nyomon követésével annak megelőzése, hogy Magyarországon az adóhatósághoz előzetesen nem bejelentett áruk kerülhessenek forgalomba.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hiába ha egyszerűen az egész fideszmaffia nyakig benne van...ahova nem mennek vizsgálódni ott nem fognak büntetni se senkit.
Törölt felhasználó
Nem a rendszerrel volt a baj, hanem azzal, hogy korrupt. Egy fejlettebb rendszerben, majd nem több embert kell megkenni és papírokat hamisitani. Elég lesz egy kicsit beleírkálni adatbázisokba megfelelő jogosultságokkal. Ettől én most nyugtalanabb lettel. Egy aláírás hamisításnak több jele van mint egy átírt mezőnek... Amúgy az evidens hogy beszélünk a jövőről ez ügyben, hogy mit hogy lehetne másként csinálni, de előtte nézzünk utána a múlt ezermilliárdos csalásainak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.