Nem fogott kezet az egyik fideszes dombóvári képviselő az alakuló ülést követően a neki gratulálni szándékozó, s így kezet nyújtó polgármesterrel. A városban a fidesz totális vereséget szenvedett. Egyetlen körzetben sem tudtak mandátumot szerezni, így valamennyiben egy civil egyesület tagjai nyertek. Rajtuk kívül két fideszes és egy jobbikos képviselő került az önkormányzatba. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Úrnak születni kell !
A tahó paraszt meg terem a mint a gaz a réten !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Vannak városok, ahol minden kétséget kizáróan a fidesz kapott ismét lehetőséget. Az ellenzékiek, bár becsületből indítottak jelölteket, tudták, nincs esélyük a változtatásra. Kénytelen, kelletlen, tudomásul vették a kialakult helyzetet.Az ok egyszerű és könnyen belátható. Az egyik: nincs arra alkalmas személy, akit szembeállíthattak volna. A másik, nincs olyan program, amire építhettek volna. A harmadik, a józan belátás, keveredve az egzisztenciális óvatossággal, nem alakított ki olyan választási hangulatot, ami jobban polarizálhatta volna a szavazókat. A negyedik ok a szégyenkezés. Azok a választók, akik szívesen adták volna szavazatukat más, alkalmas és érdemes jelöltre, nem tehették meg mert errefelé nem volt erre törekvés sem. Így ha elmentek szavazni, odaadták a voksukat a folytatásra, ha nem mentek el, tudták, ezzel a folytatásra szavaztak. A szégyen alapja az, hogy a helyzet értékelése rendkívül szűk keretek közé szorította a szavazatok odaítélését. Városfejlesztési kérdésekre szorítkozott a választás. Pedig a polgármester személyisége, életformája, az emberekhez való viszonyulása, családi élete, egzisztenciális körülményei, baráti köre, részvétele a település mindennapi életében, kapcsolata a civil szervezetekkel, viszonyulása a vele nyiltan szembenállókkal, vitakészsége az utcán és a városházán, a testületi üléseken, mind fontos és lényeges szempontok a megítélésben. Dombóváron érdekes a helyzet, Azt kell megállapítsuk, ott a politikai pártok csúnyán leszerepeltek. Nem maradt más, minta város civil szervezetei, akik polgármestert választottak. Vajon hogy lesznek képesek ellenállni a fidesz nyomásnak, a mellőzöttségnek, vajon van e ott annyi szellemi kapacitás, amely kitermeli a visszautasíthatatlan minőségű pályázatokat? Én szurkolok nekik és irigylem őket.
Abban reménykedhetünk, Donbóvár jó példával megmutathatja, érdemes a civil szervezeteket felépíteni, ott sok értelmes, tehetséges ember jön össze, akik 2018. - ban potenciális jelöltekké válhatnak.
nyanya001
Úrnak születni kell !
A tahó paraszt meg terem a mint a gaz a réten !
bencemacska
És az már csak hab a tortán, hogy ez a "kulturált" képviselő tanár! Vajon mit tanít? És hogyan?
Ha általánosban tanít, gondolom a KLIK kitünteti!!!:-)))

Milyen lesz az a nemzedék, amelyiket ilyen emberek oktatnak???
nezelodo
Elkerülte a figyelmemet a fidesz fényes győzelme Dombóváron, lehet, hogy csak azért, mert az M1'-et,meg a Huhogó TV-t nézem, és ott nem dobolták! Igaz, Devecser sem volt elfújva a kanászkürttel, de Tapolcán is beletörődtek az elvtársak, hogy a helyi önkormányzati kassza családiként való kezelésének is remélhetőleg vége.
human
Gyöngyössolymoson pedig az új polgármester azt vette észre, hogy az ávett hivatalból iratok hiányoznak, a számítógép vincseszterét kicserélték.
propeller.hu/itthon/3012334-meg-csontvazak-se-tudnak-kiesni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.