"Mindegy a név, a lényeg, hogy a kormány tudott az ügyről. " - mondta Vida Ildikó, a NAV elnöke mai, beismerő interjújában. A kormány reggel óta megszólaló tagjai viszont váltig állítják: senki nem tájékoztatta őket semmiről. Ki hazudik? Vagy inkább: kinek a hazugságában van több igazság?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez már kész röhej! Mint az ovisok... Nem sül le a pofájukról bőr?
kukac50
Nagyon védik,de le kell mondani Neki,ha nem mond le magától Varga mentse fel a munkavégzés alól. Magyarországon a civilekhez mennyi rendőr ment a Norvég pénzek miatt,itt is kellene vagy 50 rendőr aki vizsgálná lefoglalná az adatokat és vezetőszáron kellene elvinni Vida Ildikót!
Grafix69
@kukac50: Igazán nem vagyok rasszista de a cigányokban van összetartás .
kukac50
Korrupcióval gyanúsítható Vida Ildikó,mert Horváth András amikor feltárta a problémákat,nem állt ki mellette! Horváth Andrásnál tartott házkutatás helyett a zöld dossziéban szereplőknél kellett volna vizsgálni.
Akkor volt indok, most nincs mondta Polt Péter.
A Magyar igazságszolgáltatásból kiveszett az emberség és az igazság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.