Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról a magyar államadós-osztályzat kilátását a Moody's Investors Service, egyebek mellett a magyar gazdaság javuló középtávú kilátásaival indokolva a lépést.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert ne tette volna, hiszen mi mindenfele hamis statisztikai adatokat kuldunk szet a vilagba, no meg a sajat lakossagunk fele is...

A nagy erdekesseg majd akkor jon, amikor a szamok kezdenek elolvadni, es egy-egy konkret uzlet megkotese elott a kulfoldi ceg keri a magyar fel teljes financialis atvilagitasat... Na, akkor majd jon a nagy b+! (Lasd miskolci bedolt milliardos epitesi vallalkozot. Kapott O unios penz is, devizahitelt is szamolatlanul, oszt most hol van?

fn.hir24.hu/gazdasag/2014/11/07/bajban-a-futesszerelobol-lett-miskolci-milliardos-cege/#sl

Ugy latszik, a futesszereles mar nem is annyira vonzo szakma (Mi lesz, ha orbanvitya korul szorul a hurok, es visszakeri a lorincbaratnal letett kis milliardjait? meszaros lorincke mehet vissza csoszerelni? Vagy tanacsot adni? - Igaz, azt tudna: "Fiam, csak egyet ne tegy: sose legyel a miniszterelnok stromanja, mert megszivhatod,"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.